Openingsuren

Maandag 26/02 Gesloten
Dinsdag 27/02 09:30 - 12:0013:30 - 18:00
Woensdag 21/02 09:30 - 12:0013:30 - 18:00
Donderdag 22/02 09:30 - 12:0013:30 - 18:00
Vrijdag 23/02 09:30 - 12:0013:30 - 18:00
Zaterdag 24/02 09:30 - 12:0013:30 - 17:00
Zondag 25/02 Gesloten

Info

Fietsen Rasschaert: tweewielers voor ieders budget

Welkom in de wereld van de tweewielers, waar praktisch nut en rijplezier hand in hand gaan. Fietsen Rasschaert in Wichelen is meer dan je zoveelste fietsverkoper: hier kun je al sinds 1996 terecht voor de aankoop en herstelling van nieuwe en tweedehands fietsen, bromfietsen, scooters en motors van elk kaliber, voor ieders budget. Bovendien kun je erg gemakkelijk parkeren in de straat. 
 

Elektrische fietsen

De laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen: elektrische fietsen of e-bikes. Deze innovatieve variant op de traditionele fiets is uitgerust met een elektrische motor die trapondersteuning biedt, waardoor het fietsen minder inspannend wordt. Dit stuk techniek heeft het fietsen toegankelijker en aangenamer gemaakt voor een breed scala aan mensen, en heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we ons verplaatsen.

Elektrische fietsen kunnen hogere snelheden bereiken dan conventionele fietsen, waardoor langere afstanden meer bereikbaar worden en de ruimte tussen bestemmingen verkleint. Tegelijkertijd verminderen ze de fysieke inspanning die nodig is om te fietsen, vooral op heuvelachtig terrein, en bieden ze een oplossing voor mensen die beperkt zijn in hun mobiliteit. Bovendien vormen ze een milieuvriendelijk alternatief voor auto's en motoren door hun lagere emissies en kleinere ecologische voetafdruk. Economisch gezien zijn elektrische fietsen ook voordelig, met lagere kosten voor brandstof, onderhoud en parkeren in vergelijking met andere gemotoriseerde vervoersmiddelen.

Bij het overwegen van een elektrische fiets, is het belangrijk om beroep te doen op merken die bekend staan om hun topkwaliteit en betrouwbare ondersteuning. Hiermee ben je verzekerd van een robuust en betrouwbaar vervoermiddel dat je vele jaren van dienst zal zijn. In dit segment van de markt genieten merken als Gazelle, E-Move, Flanders, Thompson en Beaufort een uitstekende reputatie, dankzij hun langdurige ervaring en voortdurende toewijding aan innovatie en kwaliteit in de wereld van de elektrische mobiliteit.
 

Traditionele fietsen, hybride fietsen, racefietsen, mountainbikes …

Wanneer je op zoek bent naar hybride, sport, race, of mountainbike fietsen, zijn er enkele merken die uitblinken in het leveren van topkwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid. Thompson, Oxford, Gazelle, Zannata, L'Avenir en Flanders zijn merken die een breed scala aan opties bieden voor iedereen die op zoek is naar een uitzonderlijke fietservaring, of je nu een casual rijder, een fervente sporter of een competitieve racer bent.
Scooters en bromfietsen

Bij Fietsen Rasschaert vind je een indrukwekkend assortiment aan nieuwe en tweedehands scooters en bromfietsen, die perfect voldoen aan diverse mobiliteitsbehoeften. Ze bieden een breed scala aan merken aan, waaronder Razzo, Peugeot Motocycles, AGM, Skyteam Honda Dax, TGB, Thurbo, en Yamaha, stuk voor stuk bekend om hun betrouwbaarheid, prestaties en innovatieve design.
 

Fiets of scooter kopen op afbetaling


Liever geen grote uitgave doen in één keer? Geen paniek. Bij Fietsen Rasschaert weten ze dat iedereen graag op comfortabele wijze zijn aankopen doet. Daarom bestaat de mogelijkheid om een aflossing op maat te voorzien, waarbij je de kosten van je nieuwe aankoop kan spreiden over 12 of 24 maanden. 
 

Fiets leasen met O2O

Sinds kort is Fietsen Rasschaert ook als handelaar aangesloten bij O2O. Deze service maakt het mogelijk om via je werkgever een fiets te leasen. Op die manier kost je fiets je op het einde van de rit gemiddeld 40% minder dan wanneer je ’m zelf zou kopen. Nog straffer: niet alleen je fiets krijg je gemiddeld 40% voordeliger, je krijgt datzelfde fiscaal voordeel ook op accessoires en verzekeringen! Waar wacht je nog op? Contacteer Fietsen Rasschaert nu voor meer informatie of spring binnen in het charmante atelier in de Stationsstraat in Wichelen! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Fietsen Rasschaert een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond