Openingsuren

Maandag 02/10 07:00 - 21:00
Dinsdag 03/10 07:00 - 21:00
Woensdag 04/10 07:00 - 21:00
Donderdag 05/10 07:00 - 21:00
Vrijdag 06/10 07:00 - 21:00
Zaterdag 07/10 07:00 - 21:00
Zondag 01/10 Gesloten

Info

Tuinen Impens gespecialiseerd in tuinaanleg, vijveraanleg, en opritten of terrassen.

Bij Raf van tuinen Impens te Wichelen ben je aan het juiste adres als je een gepassioneerde vakman zoekt.
Met meer dan 29 jaar ervaring in de sector kan hij voor jou een tuin en/of vijver op maat gaan maken als ook op regelmatige basis komen onderhouden indien gewenst. 
Hierbij gebruikt hij natuurlijke professionele machines om kwaliteit te kunnen leveren. Raf de specialist in de tuin voorziet deze ook graag van afsluitingen zodat u kan genieten van de gewenste veiligheid en privacy in de tuin
 

Tuinaanleg

Een tuinarchitect tekent een ontwerp van uw tuin uit. Hiervan ontvangt u gratis een prijsbestek. Raf Impens beschikt over een grote kennis van verschillende planten en bomen en is vertrouwd met de verscheidenheid in vorm van Engelse en Franse tuinen en rotstuinen. Raf Impens werkt met eigen machines zoals kranen en tractoren en ook de vervoerskosten worden u niet aangerekend.

U kan er ook voor kiezen om uw professioneel aangelegde tuin te voorzien van een afsluiting in draad, panelen, of andere materialen.
 

Tuinonderhoud

Een professioneel aangelegde tuin vraagt natuurlijk ook om het nodige tuinonderhoud. U kan Raf Impens inschakelen voor het snoeien van hagen en het scheren in vormen. Ook voor onkruidbestrijding, grasmaaien en verzorgen van het grasperk, sproeien tegen ongedierte en hakselen van snoeihout komt de professionele tuinman graag langs.
 

Tuinvijver

Naast al het groen, kan Impens Raf uw tuin van siervijvers in polyester voorzien, met toebehoren zoals vlonders en bruggetjes. Of ziet u liever terrasvijvers? Vijververlichting kan u er ineens bijnemen.

Ben je benieuwd naar onze realisaties? Deze kan je op onze website bekijken.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Tuinen Impens een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond