Tuinaanleg Impens Raf

Openingsuren

Maandag 31/01 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 01/02 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 02/02 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 03/02 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 28/01 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 29/01 Na afspraakNa afspraak
Zondag 30/01 Na afspraakNa afspraak

Info

Tuinaanleg Impens Raf is gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van kleine en middelgrote tuinen en maakt daarbij gebruik van professionele machines om kwaliteit te kunnen leveren. De tuinspecialist voorziet uw tuin ook graag van een vijvers en afsluitingen.
 

Tuinaanleg

Een tuinarchitect tekent een ontwerp van uw tuin uit. Hiervan ontvangt u gratis een prijsbestek. Raf Impens beschikt over een grote kennis van verschillende planten en bomen en is vertrouwd met de verscheidenheid in vorm van Engelse en Franse tuinen en rotstuinen. Raf Impens werkt met eigen machines zoals kranen en tractoren en ook de vervoerskosten worden u niet aangerekend.

U kan er ook voor kiezen om uw professioneel aangelegde tuin te voorzien van een afsluiting in draad, panelen, of andere materialen.
 

Tuinonderhoud

Een professioneel aangelegde tuin vraagt natuurlijk ook om het nodige tuinonderhoud. U kan Raf Impens inschakelen voor het snoeien van hagen en het scheren in vormen. Ook voor onkruidbestrijding, grasmaaien en verzorgen van het grasperk, sproeien tegen ongedierte en hakselen van snoeihout komt de professionele tuinman graag langs.
 

Tuinvijver

Naast al het groen, kan Impens Raf uw tuin van siervijvers in polyester voorzien, met toebehoren zoals vlonders en bruggetjes. Of ziet u liever terrasvijvers? Vijververlichting kan u er ineens bijnemen.
 

Ligging en routebeschrijving

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/