Kunstwerkstede Goossens bv

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Dag van de Arbeid op 01/05
Maandag 29/04 Na afspraak
Dinsdag 30/04 Na afspraak
Woensdag 01/05 Na afspraak
Donderdag 25/04 Na afspraak
Vrijdag 26/04 Na afspraak
Zaterdag 27/04 Na afspraak
Zondag 28/04 Gesloten

Info

Meubel- & Interieuratelier Goossens is 40 jaar vakmanschap en creativiteit met hout

Ben je toe aan een nieuw interieur en ben je op zoek naar een echte vakman, dan moet je bij Meubel- & Interieuratelier Goossens zijn. Al 40 jaar vervaardigen ze alle maatwerk in een houtsoort naar keuze. Dat kan zijn volgens het ontwerp dat zij hebben voorzien of jijzelf kan mee zeggenschap hebben in het ontwerp. 
 

Binnenschrijnwerk van de bovenste plank

Door de combinatie van de jarenlange ervaring en een echte passie voor het hout zit je bij Meubel- & Interieuratelier Goossens juist voor de vakkundige vervaardiging van binnendeuren, dressings, kasten, plafond- of wandbekleding,... Daarnaast realiseert zaakvoerder Hugo de volledige inrichting van keukens, badkamers en slaapkamers op maat. 
 

Van ontwerp tot productie in eigen atelier

Bij Meubel- & Interieuratelier Goossens beschikken ze over professionele houtbewerkingsmachines om elke opdracht tot op de milimeter precies uit te voeren. Hugo garandeert je een piekfijne afwerking tot in het kleinste detail. Ook de plaatsing bij jouw thuis wordt met de grootste precisie uitgevoerd. 
 

Materialen van topkwaliteit

Hugo Goossens van Meubel- & Interieuratelier Goossens houdt van zijn werk en streeft bij de verwezenlijking van je vraag de perfectie na. Om die reden werkt hij uitsluitend met de allerbeste materialen. 
 

Comfort en uitstraling

Bij Meubel- & Interieuratelier Goossens wordt naar de klant geluisterd. De opdrachten zijn telkens samenwerkingsprojecten waarbij Hugo oor heeft naar jouw specifieke wensen en behoeften. Gaat het om een praktische organisatie van je huis, dan biedt hij met zijn maatkasten het comfort dat je altijd al hebt gemist. Wil je graag je persoonlijke stempel drukken op je interieur, dan tref je met hun schrijnwerkersateliet de ideale partij om het interieur van je dromen te creëren. 
 

Perfecte afwerking

Topkwaliteit en een perfecte afwerking zijn een zekerheid geworden bij Meubel- & Interieuratelier Goossens. Persoonlijk advies krijg je er met de glimlach bij.  Surf ook zeker naar hun website: https://www.goossensbvba.be/

Ligging en routebeschrijving