Openingsuren

Maandag 27/05 09:00 - 17:00
Dinsdag 28/05 09:00 - 17:00
Woensdag 29/05 09:00 - 17:00
Donderdag 30/05 09:00 - 17:00
Vrijdag 31/05 09:00 - 17:00
Zaterdag 25/05 GeslotenGesloten
Zondag 26/05 GeslotenGesloten

Info

Benelux Businesscenter te Wilrijk is het oudste bedrijvencentrum uit Antwerpen
met meer dan 30 jaar ervaring. Toch is elke moderne technologie aanwezig voor grote en kleine capaciteit, op maat van de klant.
 

Vergaderzaal huren

Benelux Businesscenter beschikt over verschillende vergaderruimtes. U vindt hier vergaderruimtes van 6 tot 40 personen. Elke vergaderruimte heeft een eigen stijl.
 
Bent u op zoek naar een leslokaal ? Ook deze stelt Benelux Businesscenter graag ter uw beschikking.
Zij verzorgen tevens de catering tijdens uw aanwezigheid. Er kan steeds een offerte gemaakt worden op basis van uw wensen en noden.
 

Flexibele kantoren huren

U zoekt een rustige werkplek voor enkele uren of dagen? U wenst klanten te ontvangen in een professionele omgeving in de buurt van Antwerpen? Maak kennis met het Flexoffice systeem. U kan gebruik maken van volledig ingerichte kantoren die voorzien zijn van al uw noden, zoals internetverbinding, zelf klantenonthaal wordt voor u verzorgd.
 

Vaste kantoren huren

Benelux Businesscenter NV biedt u een compleet dienstenpakket aan bij het huren van een kantoor. U kan hier terecht voor volledig ingerichte kantoren van 9 tot 180 m². De prijs wordt bepaald naargelang de ruimte die u kiest. Alles om uw basiseisen te vervullen zit inbegrepen in de prijs. Zo geniet u van een goede internetverbinding, verwarming, koeling, koude en warme drank, meertalig telefoononthaal, klantenonthaal, gebruik van printer en parkeerplaats.
 

Bijstand in uw randactiviteiten

Wanneer u kiest voor Benelux Businesscenter NV wordt u bijgestaan in uw randactiviteiten terwijl u zich kan focussen op uw kernbusiness. Wanneer u kiest voor deze service, kan u rekenen op IT infrastructuur, klantenonthaal, aanvullen databestanden en uittypen van teksten. U bespaart op extra personeel en kunt uw aandacht spenderen aan uw kernactiviteiten terwijl de rest voor u gedaan wordt: boekhoudkundige ondersteuning, debiteurenbeheer, voorbereiding aangiften, marktstudies, mailings en meer.

 
Ontdek het volledige aanbod Dat Benelux Businesscenter u en uw bedrijf kan bieden op www.beneluxbusinesscenter.be.
 

Ligging en routebeschrijving