Driessens Rik Centrale Verwarming & Sanitair

Foto’s

Info

Vakman Driessens Rik uit Wingene staat reeds meer dan 30 jaar paraat voor zijn klanten, wanneer het gaat om herstelling, onderhoud en plaatsing van uw verwarmingstoestellen of sanitaire voorzieningen. Daarnaast kan u hier ook terecht voor al uw feestenmateriaal. Het bedrijf verhuurt springkastelen, tafels, stoelen, bestek, borden, glazen en frigo's.

 

Dakgoten

Is uw dakgoot aan vernieuwing toe? Moet uw nieuwbouwproject van dakgoten voorzien worden? Bij Driessens Rik kan u onder andere terecht voor het plaatsen van nieuwe dakgoten, het herstellen van uw huidige dakgoten en onderhoud van uw dakgoten.

 

Plaatsing en onderhoud verwarmingstoestellen

Driessens Rik bvba staat in voor de installatie, plaatsing, onderhoud en herstelling van uw centrale verwarmingsinstallatie, zowel bij uw renovatie als nieuwbouwproject. Tijdens het onderhoud van de centrale verwarmingsketel zal de ervaren technieker uw ketel reinigen, metingen uitvoeren en opnieuw afstellen en uittesten.
U kan hier eveneens terecht voor het plaatsen en onderhouden van chauffageketels, gasbranders, mazoutbranders en radiatoren in alle kamers van uw woning.

 

Sanitair

Peeters Guy verzorgt zowel de sanitaire werkzaamheden in nieuwbouw en renovatie: van het leggen van buizen tot de installatie van sanitaire toestellen en afwerking.  Het bedrijf te Wingene is eveneens gespecialiseerd in de complete make-over van uw badkamer. De services reiken van het uitbreken van uw bestaande badkamer tot het plaatsen van de door u gekozen sanitaire toestellen en verwarmingselementen.

Ligging en routebeschrijving