Verhenne Fr. bv

Openingsuren

Maandag 18/01 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 19/01 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 20/01 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 21/01 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 15/01 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 16/01 Na afspraakNa afspraak
Zondag 17/01 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Verhenne bvba, familiebedrijf doorgegeven van vader op zoon, doet al meer dan 60 jaar lang dienst als geregistreerd aannemer. Het bedrijf uit Wingene is gespecialiseerd in verbouwingen, nieuwbouw, renovatie en restauratie van appartementen, villa’s en handelspanden. Ook voert Verhenne allerlei betonwerken uit.
Bent u van plan te bouwen of te verbouwen en zoekt u een ervaren aannemer? Aarzel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan bij Verhenne uit Wingene.

 

Bouwwerken

Voor alle bouwwerken, zowel uw nieuwbouwproject als renovatiewerken, is Verhenne de geschikte bouwpartner waarop u mag vertrouwen. De vakman uit Wingene voert zowel grote als kleine projecten uit met de grootste zorg. U kan rekenen op de geregistreerde aannemer voor het deskundig bouwen of verbouwen van eengezinswoningen, villa's, appartementen en het bouwen van handelspanden.

 

Betonwerken

Voor werken rondom uw gebouw staat Verhenne eveneens tot uw dienst. Meer specifiek voor betonwerken. Zowel aannemers als particulieren kunnen hier terecht voor alle mogelijke op maat gemaakte betonproducten, zoals septische putten, regenwaterputten watergreppels, betonnen goten, gleufpalen en putdeksels.

Ligging en routebeschrijving

Actie

Actie

Trefwoorden

Nieuwsbrief