Robaco Techniek

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 Na afspraak
Dinsdag 16/08 Na afspraak
Woensdag 17/08 Na afspraak
Donderdag 18/08 Na afspraak
Vrijdag 19/08 Na afspraak
Zaterdag 13/08 Na afspraak
Zondag 14/08 Gesloten

Info

Sinds 1990 is Roger Bartholomeeusen een gevestigde waarde in de verwarmingssector. Oorspronkelijk in het plaatsen  van verwarmingsinstallaties op gas of mazout en sanitaire werken. Na 25 jaar ervaring heeft hij zich samen met Philippe Roels gespecialiseerd in het plaatsen van hernieuwbare energie zoals warmtepompen, airco en zonnecollectoren.
 

Verwarming

Zowel bij uw project inzake nieuwbouw als bij een volledige renovatie staat Robaco Techniek u graag bij in de juiste keuze van uw verwarmingsinstallatie. Zo informeren ze u over wat de beste oplossingen zijn om uw woning te verwarmen en hoe zich dit resulteert naar stookkosten voor vandaag en voor de toekomst. De experts te Wuustwezel realiseren maatwerk en dat aan een correcte prijs.
 

Ketelvernieuwing

Vindt u dat uw kosten van uw oude verwarmingsketel hoog oplopen? Dan is het hoog tijd om uw oude ketel te vervangen. De investering die u moet doen voor een nieuwe verwarmingsinstallatie, wint u op korte tijd terug. Zo bekomt u jarenlange zekerheid van een perfect op uw profiel afgestemde installatie.
 

Onderhoud verwarming

Bent u op zoek naar een installateur voor onderhoud van uw verwarmingsinstallatie? Roger en Philippe beschikken over de nodige kennis en attesten voor het onderhoud van uw gas en mazout ketel. Zo komt u met een gerust hart de winter door.
 

Hernieuwbare energie

Robaco Techniek is uw partner bij het realiseren van een verwarmingsinstallatie met hernieuwbare energie. Doe beroep op de vakman voor het plaatsen van een bodem, lucht- of water warmtepomp, airco en zonnecollectoren.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Robaco Techniek een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond