Openingsuren

Maandag 19/04 18:00 - 21:00
Dinsdag 20/04 18:00 - 21:00
Woensdag 21/04 18:00 - 21:00
Donderdag 15/04 Gesloten
Vrijdag 16/04 18:00 - 21:00
Zaterdag 17/04 16:00 - 21:00
Zondag 18/04 16:00 - 21:00

Foto’s

Info

Ga op culinaire ontdekkingstocht bij Eethuis Ollie Bommel

Eethuis Ollie Bommel serveert een buitengewone keuken. Je kan proeven van een heerlijke fusie van Belgische gerechten met de authenticiteit van de Mediteraanse keuken. Chef Ibo weet met zijn passie voor het koken je zintuigen te prikkelen met heel eenvoudige, verse ingrediënten met een lekkere twist. Kom proeven van de overheerlijke vlees- & visgerechten, veggie/vegan lekkernijen, pasta's en/of wildmenu's. Genieten kan je niet alleen binnen doen in de gezellige zaak maar met goed weer kan je ook buiten op het terras plaats nemen. Eethuis Ollie Bommel is voorzien van een omheinde speeltuin voor de kinderen. 
 

Traiteur - Catering service

Naast een Eethuis kan je Ollie Bommel ook boeken voor de catering tijdens een speciale gelegenheid. Je kan vrijblijvend vragen naar de mogelijkheden hieromtrent. De kinderen worden ook zeker niet vergeten. Chef Ibo denkt aan alles en stelt heerlijke kindermenu's voor. Wil je graag een kinderfeestje organiseren maar heb je helaas de plaats en de mogelijkheden niet, ga dan gewoon gezellig feestvieren bij Ollie Bommel zelf! Zo kan jij als ouder ook meegenieten van het hele feestgebeuren. Op de trampoline en de overige speeltuigen komen de kleintjes niets te kort. Dankzij de afgesloten omheining ben je ook gerust dat je kinderen blijven waar ze zijn.
 

Binnenkort: Afhaalservice

Wil je eens wat anders dan telkens weer pizza of sushi, kies dan voor de afhaalgerechten met dat tikkeltje meer van Chef Ibo. Meer info volgt binnenkort.

Kom heerlijke genieten van een fantastische fusie van de Belgische en de Mediteraanse keuken en waan jezelf op vakantie gecombineerd met gerechten waar je alleen maar kan van watertanden. Chef Ibo van Eethuis Ollie Bommel en zijn team staan klaar om jong en oud te verwelkomen in hun klassezaak te Wuustwezel.  

Ligging en routebeschrijving