Openingsuren

Maandag 06/02 Gesloten
Dinsdag 31/01 Na afspraak
Woensdag 01/02 Na afspraak
Donderdag 02/02 Na afspraak
Vrijdag 03/02 Na afspraak
Zaterdag 04/02 Na afspraak
Zondag 05/02 Gesloten

Foto’s

Info

Mannen en jongens van alle leeftijden kunnen terecht bij Herenkapsalon Gino

Bij Herenkapsalon Gino kunnen mannen en jongens van alle leeftijden terecht voor een no-nonsense knipbeurt in Gooreind, deelgemeente van Wuustwezel. U bent er aan het juiste adres voor het wassen, knippen en drogen van uw haar en dit met enkel de beste producten voor uw haren en hoofdhuid.
 

Kapper op afspraak

Bijna 36 jaar is deze herenkapper in 't Gooreind al actief. Bel voor een afspraak want Gino werkt enkel nog op afspraak. Een gevolg van de Corona. Klanten vonden bediend worden op afspraak beter en Herenkapsalon Gino doet alles om zijn klanten te plezieren.  
 

Herenkapper Wuustwezel

Je kan er terecht voor een ontspannende knipbeurt. Herenkapsalon Gino ontvangt u graag in gezellig salon. Mannen hebben dan misschien wel minder haar dan vrouwen, toch weet Herenkapsalon Gino dat ook mannenhaar enkel de beste verzorging verdient.
 

Freezing haarproducten

Om alle mannen te voorzien van verzorgd en glanzend haar, werkt Herenkapsalon Gino met Freezing haarproducten. Deze verzekeren u van gezonde en glanzende haren en een hoofdhuid die in balans is en fris aanvoelt. Herenkapsalon Gino weet dat deze producten speciaal ontwikkeld zijn voor mannen en ook erg geliefd zijn dankzij de frisse muntgeur.
 

Goldwell

Freezing is het haarproductenmerk dat voldoet aan alle eisen waaraan haarproducten moeten voldoen.  Herenkapsalon Gino beschikt dan ook over het Goldwell gamma dat zich zowel richt op het soepel maken van pluizig, onhandelbaar haar, als op mannen die een haarkleuring van hoge kwaliteit wensen.
 

Vriendelijkste Handelaar van Wuustwezel

Wist je dat Gino reeds verschillende keren Vriendelijkste Handelaar van Wuustwezel geworden is. Hij kreeg van al zijn klanten een zeer hoge score en kroonde zich al 2 jaar op rij tot de klantvriendelijkste Handelaar van Wuustwezel. 
Geef hem dit jaar opnieuw een mooie score. Je krijgt dan per mail begin december een unieke logincode om mee te dingen voor mooie prijzen die te winnen met de super eindejaarsactie. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Kapsalon Gino

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Kapsalon Gino een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

De allerbeste wensen voor 2023... 9,9 Review door: Niels
Prettige eindejaarsfeesten!... 8,5 Review door: Carolien
Doe zo verder papa!❤️🤍... 10 Review door: Kit
mijn perfecte kapper , doe zo vo... 10 Review door: FRANK
Doe zo voort!!!!... 10 Review door: Marc