T.R. Keukens

Openingsuren

Maandag Na afspraakNa afspraak
Dinsdag Na afspraakNa afspraak
Woensdag Na afspraakNa afspraak
Donderdag Na afspraakNa afspraak
Vrijdag Na afspraakNa afspraak
Zaterdag Na afspraakNa afspraak
Zondag GeslotenGesloten

Info

 Voor dé expert in keukens, badkamers en verwant meubilair bent u op zoek naar T.R. Keukens!
 

Afgewerkte keukens

T.R. Keukens is dé keukenexpert van Zandhoven. U kan er terecht voor professionele ingerichte keukens in een veelvoud van stijlen en verschillende prijsklassen. Deze afgewerkte keukens zijn steeds van de allerhoogste kwaliteit en aangepast aan uw budget, smaak en beschikbare ruimte. De inrichting van de keuken gebeurt steeds op maat van en in samenwerking met de klant, zo weet u steeds welke keukenkasten, dampkappen en andere apparaten en meubels het beste zijn voor u!
 

Keukenmeubilair en apparaten

U hoeft uiteraard niet per se een volledige keuken te kopen. Ook als een bepaald meubelstuk aan vervanging toe is of als u uw koelkast, werkblad, oven of dampkap wilt vervangen staat het ervaren team van T.R. Keukens klaar om u met raad en daad bij te staan.  Zij zullen u steeds helpen met de juiste keuze voor keukenkasten, kookplaten op gas, elektriciteit of inductieplaten, ovens, dampkappen en zoveel meer. Het aanbod omvat verschillende stijlen en verschillende prijscategorieën, waardoor u gegarandeerd, in samenwerking met de medewerkers, uw nieuwe meubilair vindt.
 

Badkamers en sanitair

Naast keukens kan u ook voor al uw badkamersanitair en -meubilair bij T.R. Keukens terecht! Ook hier zijn er weer heel wat mogelijkheden qua prijsklasse en stijl. Net als bij de keukens bestaat ook bij het badkameraanbod de optie om oftewel volledige, ingerichte badkamers te bestellen, oftewel losse meubel- en sanitairstukken.
 
Heeft u nog vragen of wenst u het aanbod zelf te bezichtigen? Spring dan gauw eens binnen of maak een afspraak via het nummer 0473/65 51 17.

Ligging en routebeschrijving