Loodgieterij Van Meerbergen

Openingsuren

Maandag 21/06 08:00 - 17:00
Dinsdag 22/06 08:00 - 17:00
Woensdag 23/06 08:00 - 17:00
Donderdag 24/06 08:00 - 17:00
Vrijdag 25/06 08:00 - 17:00
Zaterdag 19/06 GeslotenGesloten
Zondag 20/06 GeslotenGesloten

Info

Voor alle kleine of grote sanitaire werken en alle loodgiertij kan u Loodgieterij Van Meerbergen uit Zandhoven terecht. Contacteer de loodgieter uit Zandhoven gerust voor een klein klusje zoals een lekkende kraan, tot en met het plaatsen of renoveren van al uw dakgoten. Alle sanitaire werken worden steeds uitgevoerd met een oog op kwaliteit en aan een eerlijke prijs.
 

Loodgieter Zandhoven

Loodgieterij Van Meerbergen uit Zandhoven staat graag klaar voor u als uw professionele loodgieter.
Doe beroep op de loodgieter uit Zandhoven indien u problemen ondervindt met uw waterleiding en afvoer. Maar ook wanneer u een kraan wilt laten vervangen kan u Loodgieterij Van Meerbergen inschakelen. De vakman is gespecialiseerd in machinale ontstoppingen van alle rioleringen, alsook het opsporen met sensoren van verborgen leidingen en putten.
Verder kan u Loodgieterij Van Meerbergen inschakelen voor geurdetectie van rioolgeuren, herstellingen aan rioleringen, het reinigen en ontsmetten van regenputten, kruipkelders, vijvers en parkings. Loodgieterij Van Meerbergen voert ook alle camera inspecties uit in rioleringen.
 

Badkamerrenovatie

Gaat u verbouwen en wenst u een nieuwe badkamer te plaatsen waarin u helemaal tot rust kan komen na een lange dag, of u aangenaam in kan klaarmaken voor het beginnen van de dag? Loodgieterij Van Meerbergen zal graag instaan voor de volledige of gedeeltelijke vakkundige renovatie van uw badkamer.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief