.uitvaartverzorging Van Tendeloo - Verhagen

Openingsuren

Maandag 26/04 15:30 - 18:00
Dinsdag 27/04 Na afspraak
Woensdag 28/04 Na afspraak
Donderdag 22/04 15:30 - 18:00
Vrijdag 23/04 Na afspraak
Zaterdag 24/04 Na afspraak
Zondag 25/04 Gesloten

Foto’s

Info

Uitvaartverzorging Van Tendeloo - Verhagen:

Het rouwcentrum in Zandhoven staat volledig tot uw dienst en helpt u sereen afscheid te nemen van uw geliefde overledene. Om de beste dienstverlening te garanderen blijven zij steeds verder investeren in de onderneming. Het aanbod in lijkkisten, urnes, bloemen, rouwbrieven, prentjes,... worden regelmatig aangepast aan de recentste ontwikkelingen en trends. Ook hun lijkwagens worden met de grootste zorg onderhouden. 

Ook het rouwdrukwerk hebben ze voor hun rekening genomen waardoor een snellere service mogelijk is. Het volledige team staat dag en nacht ter beschikking. Door hun ervaring en betrokkenheid staan zij steeds garant voor een persoonlijke opvang en begeleiding. Met het nodige respect voor uw verwerkingsproces en privacy, probeert Uitvaartverzorging Van Tedeloo - Verhagen u in deze moeilijke tijden zo goed mogelijk bij te staan. 


Covid-19

Naar aanleiding van de maatregelen die moesten genomen worden i.v.m. het Coronavirus werden ook de aanbevelingen in de uitvaartsector bijgesteld die ze moeten respecteren. Op maandag en donderdag is het uitvaartcentrum geopend van 15u30 - 18u. Op de andere dagen wordt er gevraagd om op voorhand een afspraak te maken. Zo kan Uitvaartverzorging Van Tendeloo - Verhagen in alle sereniteit de tijd nemen om alles rustig samen met u te overlopen en u te helpen om alles in orde te brengen zodat de overledene het afscheid krijgt waar hij/zij recht op heeft.  

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief