Elektro Van der Donckt

Openingsuren

Maandag 29/07 Na afspraak
Dinsdag 30/07 Na afspraak
Woensdag 31/07 Na afspraak
Donderdag 25/07 Na afspraak
Vrijdag 26/07 Na afspraak
Zaterdag 27/07 Na afspraak
Zondag 28/07 Gesloten

Foto’s

Info

Bij Elektro Van der Donckt kan je terecht voor al je elektriciteitswerken regio Zaventem

Elektro Van der Donckt is hét adres als er iets moet gebeuren aan je elektriciteit. Zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, en dat in nieuwbouwwoningen als bij verbouwingen. Vermits zij een kleinschalig bedrijf zijn met meewerkende baas is een goede service vanzelfsprekend en persoonlijk contact gegarandeerd. 
 

Verlichting

Ook zorgen ze bij Elektro Van der Donckt voor de verlichting in en rond handelspanden en woningen. Telkens wordt er op een professionele manier gewerkt, op deze manier kunnen zij een goede service garanderen.
 

Databekabeling

Eveneens kan je Elektro Van der Donckt contacteren voor de databekabeling van je woning of bedrijfsnetwerk. Via databekabeling worden gegevens verzonden tussen elektrische apparaten zoals computers. Thuis bestaat bekabeling uit het verbinden van de computer, router, tv en telefoon met het net. Ook domotica, een alarmsysteem en de wifi is een onderdeel en heeft databekabeling nodig.
 

Elektrische installaties

Zij plaatsen of herstellen jouw elektrische installatie in nieuwbouw- of renovatiewoningen, alsook appartementen. Tevens kan je bij Elektro Van der Donckt terecht voor de kleine elektriciteitswerken zoals bij een uitbreiding of aanpassingen van je bestaande installaties.  Elektro Van der Donckt is dé partner voor elektriciteitswerken, parlefonie, videofonie, verlichtingen,databekabeling,... Contacteer hen gerust voor nog meer informatie of om een afspraak te maken. 

 

Zonnepanelen, elektrische oplaadpalen, ...

heb je een vraag ? Bel  Geert op.

Ligging en routebeschrijving