van 22 juli tem 7 augustus 2015

Foto’s

Info

Calleeuw Bouwwerken is uw vakman voor al uw restauratie-, verbouwings- en afbraakwerken in en rond Zedelgem. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van vloeren, opritten en terrassen in beton.

 

Beton voor binnenshuis en buitenshuis

Wenst u een nieuwe oprit, wilt u een terras laten aanleggen of lijkt een aangelegd tuinpad u handig? Calleeuw Bouwwerken heeft al jaren ervaring met het werken met beton.
De ervaren vloerder voorziet u ook graag van betonvloeren, welke zeer onderhoudsvriendelijk zijn ten opzichte van andere verhardingen. Bovendien kennen betonwerken een snelle afwerking, wat u enkel maar ten goede komt op vlak van kostprijs.

 

Voegwerken

Staat u op het punt om te gaan bouwen? Dan bent u vast en zeker al aan het inbeelden welk kleurtje de muren krijgen of welk patroon uw behangpapier zal krijgen. Van de kleur van het toekomstige voegwerk zal u waarschijnlijk niet wakker liggen. Toch zijn de voegkleur en het voegwerk over het algemeen een belangrijk onderdeel van uw gevel en zal dit in grote mate het uitzicht van uw muren bepalen. Hoewel het niet opvalt bestaan buitenmuren namelijk voor een aanzienlijk deel uit voegen. Het verschil tussen een woning die nog niet gevoegd werd en eentje waar het voegwerk al wel achter de rug is, is dan ook enorm. Wees verstandig en laat uw voegwerken volbrengen door een professionele vakman zoals Calleeuw Bouwwerken.
Voegen bepalen namelijk mee het uitzicht van uw muren. Calleeuw Bouwwerken zal steeds zorgen voor een zorgvuldig afgewerkt en verfijnd resultaat. Naast het esthetische doel hebben voegwerken ook een beschermende functie. Zo zorgt het voegwerk er in de eerste plaats voor dat regenwater wordt tegengehouden. Tegelijkertijd zijn voegen waterdamp doorlatend. Hierdoor verhoogt de goede vochthuishouding in de muur en worden vochtproblemen binnenshuis voorkomen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Calleeuw Bouwwerken een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond