Michiel Meulemeester

Openingsuren

Maandag 27/05 Na afspraak
Dinsdag 28/05 Na afspraak
Woensdag 22/05 Na afspraak
Donderdag 23/05 Na afspraak
Vrijdag 24/05 Na afspraak
Zaterdag 25/05 Na afspraak
Zondag 26/05 Na afspraak

Info

Michiel Meulemeester is de vakman uit Zedelgem die u wil inschakelen voor uw decoratiewerken. Aan het bouwen of verbouwen? Zowel bij nieuwbouwprojecten als renovatiewerken is Michiel Meulemeester er om al uw schilder- en behangwerk uit te voeren, laminaat te leggen en gyproc te plaatsen.

Werken gyproc

Bent u aan het renoveren of uw woning aan het opknappen? Dan wil u waarschijnlijk zo snel mogelijk starten met het schilderen of behangen. Maar voor u de kwasten en behangtafels bovenhaalt, is het belangrijk dat u de binnenmuren en plafonds eerst goed egaliseert. Of liever, laat egaliseren, want dit is werk dat u beter overlaat aan een specialist.

Droog pleisterwerk is beter gekend onder de naam gyproc en of gipsplaten. Dit materiaal is gebruiksvriendelijk en kan voor meer dan alleen het ‘vlakmaken’ van uw muren gebruikt worden. Gyproc wordt gekozen wanneer er geen optie is voor een lange droogtijd van het pleisterwerk. Ook zijn gipsplaten zeer geschikt voor het opdelen van ruimtes met valse stijlwanden. Ze zijn sterk en er kan gemakkelijk isolatie tussen worden geplaatst om zo een ruimte op te delen. Een ander groot voordeel is de brandwerendheid wat het extra veilig maakt.

Schuine wanden worden ook vaak met gipsplaten bekleed, dus ook voor het herinrichten van uw zolder kan dit een goede optie zijn.

Decoratiewerken

Eens uw muren geëgaliseerd zijn, kan het schilderen en behangen beginnen. Ook hiervoor blijft Michiel Meulemeester graag tot uw dienst staan. Deze vakman uit Zedelgem bezorgt u het totaalpakket. Naast het schilderen en behangen binnen uw huis, is de vakman ook gespecialiseerd in het schilderen van buitenmuren.

Ligging en routebeschrijving