Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

Gotha - Juwelen is de vriendelijkste handelaar van Zele! 

Op donderdag 3 maart 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking in Hotel Royal Astrid te Aalst. de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016


Interview met Gotha-Juwelen
 
“De award kwam eigenlijk als een grote verrassing voor mij! Het geeft me een goed gevoel. We hebben de award in onze winkel gezet en de mensen spreken ons daar regelmatig over aan en wensen ons dan altijd een dikke proficiat. We zijn altijd vriendelijk tegen onze klanten.”

“De verkiezing van Vriendelijkste Handelaar vinden we wel belangrijk. Het zet de zaak van de winnende handelaar extra in de kijker en het geeft ook een duwtje in de rug. Dat kan elke handelaar wel appreciëren denk ik. De Lente- en Eindejaarsactie is iets extra dat we onze klanten kunnen aanbieden. Daarnaast zorgt het voor meer verkeer naar de website, wat ook mooi meegenomen is.”

“Wij zijn eerst in bijberoep begonnen met het herstellen van horloges en juwelen. Maar toen er elf jaar geleden geen juwelier meer was in Zele, zijn we dan met onze zaak begonnen. We verkopen horloges, ringen, kettingen en armbanden in alle prijscategorieën, voor jong en oud. Dat kan van topontwerpers zijn, maar we maken ook eigen ontwerpen. Onze zoon Kevin is nu gediplomeerd goudsmid en uurwerkmaker. Dus de toekomst van onze zaak is voor hem. Alle herstellingen van horloges en juwelen gebeuren in eigen beheer en aan de beste voorwaarden. Een goede service is ons motto. We proberen steeds nieuwe en originele juwelen aan te bieden. Sinds kort kan je bij ons ook terecht voor de juwelenlijn van Urban Angels Colors. Dat zijn juwelen van een Belgische firma en die zijn van gerhodineerd zilver met 9 karaat goud en zirkonia steentjes.”

“Handelsgids betekent voor ons een mooie toekomst. We zijn heel tevreden over onze samenwerking met Handelsgids!”