Dierenartsenpraktijk Verreet

Openingsuren

Maandag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 08/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 03/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 04/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 05/12 Na afspraakNa afspraak
Zondag 06/12 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Dierenartsenpraktijk Verreet

Dierenartsenpraktijk Verreet uit Zemst behandelt paarden uit Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Als paardendeskundige voert de dierenarts algemene onderzoeken uit, staat in voor mobiele radiologie, echo’s, keuringen, drachtigheidsbegeleiding en inseminatie van merries, alsook castratie van hengsten en uitvoering van laserbehandeling.
 

Drachtigheidsbegeleiding

Wilt u gaan fokken met uw merrie? Dan kunt u hiervoor bij dierenarts Verreet uit Zemst terecht. De paardendeskundige kan uw merrie begeleiden bij de verschillende fases van de dracht. De drachtigheidsbegeleiding vindt plaats met behulp van de echo.
 

Inseminatie

Wilt u uw merrie kunstmatig laten bevruchten? Dierenarts Verreet kan u helpen bij de inseminatie van uw merrie. Bij deze behandeling wordt een merrie bevrucht door het zaad van een hengst kunstmatig bij de merrie in te brengen. Inseminatie bij paarden heeft een aantal voordelen tegenover een natuurlijke dekking. Zo is het veiliger voor de hengst en er is een kleinere kans op geslachtsziekten bij zowel merrie als hengst.
 

Laserbehandelingen

Door het stimuleren van de functionele eigenschappen van het paard, kan de laserbehandeling verschillende effecten uitoefenen. Zo kan de laser zorgen voor verlichting van pijn, vermindering van ontstekingsreactie, versnellen van weefselreparatie en celgroei, verbeteren van de doorbloeding en verhogen van de celstofwisseling.

Heeft u een paardenprobleem of is er een andere paardenzaak waar u hulp mee nodig heeft? Neem dan contact op met Dierenartsenpraktijk Verreet via het nummer 0475/67 34 11.

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief