Garage Verstraeten bv

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 17/08 07:30 - 18:00
Dinsdag 18/08 07:30 - 18:00
Woensdag 19/08 07:30 - 18:00
Donderdag 20/08 07:30 - 18:00
Vrijdag 21/08 07:30 - 18:00
Zaterdag 15/08 08:30 - 12:00
Zondag 16/08 GeslotenGesloten

Info

Garage Verstraeten

Op zoek naar een garage met de nodige ervaring en kennis voor de aankoop van uw nieuw voertuig? Dan is Garage Verstraeten in Zemst dé plaats waar u moet zijn!

Al meer dan 70 jaar is Garage Verstraeten een begrip in de autowereld. Dit komt doordat de garage veel belang hecht aan kwaliteit en serviceverlening.
 

IVECO-dealer

Een nieuw en betrouwbaar bedrijfsvoertuig nodig? Ook deze zijn beschikbaar bij Garage Verstraeten. Het autobedrijf is een officieel verdeler van IVECO-bedrijfsvoertuigen. Deze zijn zowel nieuw als tweedehands verkrijgbaar.

Heeft u niet voldoende kennis om een geschikt bedrijfsvoertuig te kiezen? Dan staat het verkoopteam van Garage Verstraeten voor u klaar! Het team geeft meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden van het IVECO-gamma. Daarnaast helpen ze u ook met het kiezen van de bedrijfswagen, zodat het perfect is aangepast aan uw transportbehoeften.

 

Jarenlange ervaring

Garage Verstraeten beschikt over de nodige kennis en de jarenlange ervaring. Zo geven zij u de correcte informatie over technische specificaties, opbouwmogelijkheden, reparatie- en onderhoudscontracten, leasings en andere formules.
 

Shell-tankstation

Is het tijd om te gaan tanken? Of gewoon een hongertje gekregen onderweg? Dan kunt u even langsgaan bij het Shell-tankstation. Producten zoals gasolie diesel, v-power en Eurosuper 95 worden hier aangeboden.

Maar u vindt ook een uitgebreide shop met topproducten bij Garage Verstraeten! In de Shell-shop is er een koffiehoek met diverse koffiekoeken, snoepgoed en dranken. Allerlei producten of uw honger of dorst te stillen. Ook kan u op uw gemak de krant of een magazine lezen, want deze zijn er ook te koop!


Interesse gekregen in Garage Verstraeten om er uw voertuig te kopen? Ga dan zeker eens langs op het adres Brusselsesteenweg 185 te Zemst. Het Shell-benzinestation kunt u vinden aan de Brusselstesteenweg 197 te Zemst. Dit is de rijksweg N1, goed bereikbaar tussen Mechelen en Vilvoorde.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Heel goed service en heel goed k... 9,5 Review door: Hans
rn... 9 Review door:
Fijne feestdagen en veel geluk i... 9,4 Review door: Rita
steeds korekt en snel geholpen g... 9,7 Review door: Pierre
doe zo voort... 9,5 Review door: Gilbert
vriendelijk personeel, altijd me... 10 Review door: Liliane