Laatste week van juli en eerste week augustus

Openingsuren

Maandag 10/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 04/10 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Woensdag 05/10 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Donderdag 06/10 09:00 - 12:00Na afspraak
Vrijdag 07/10 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Zaterdag 08/10 09:00 - 16:00
Zondag 09/10 Na afspraakNa afspraak

Info

Alles wat je nodig hebt voor tuinonderhoud vind je bij Bauters Tuinmachines

Wij verkopen en onderhouden tuinmachines van gekende merken die ervoor zorgen dat jouw tuin er piekfijn uit zal zien. Ook zijn we verdelers van sproeistoffen en meststoffen. Geen ongedierte meer in de buurt van jouw woning dankzij onze insecticide oplossingen. 
 

Tuinmachines kopen

Heb je groene vingers, maar mis je het juiste gereedschap? Wij verkopen snoeischaren, heggenscharen, freezen en allerlei andere handige tuingereedschap om aan de slag te gaan. Ons aanbod is groot aangezien we verdeler zijn van verschillende merken. Deze merken zijn onder andere Stiga, Makita, Green Works en Texas. 
 

Waar kan ik een nieuwe grasmaaier kopen?

Een goede grasmachine is niet zo snel gekocht als dat je zou denken. Naargelang de lengte van jouw tuin, is het belangrijk om te kijken welke tijdsduur de accu heeft als je kiest voor een snoerloze tuinmachine. Uiteraard kan je bij ons de ouwe getrouwe benzinegrasmaaiers kopen. Nplus, Green Works en Stiga zijn een paar merken die kwaliteit en een lange levensduur bieden aan hun tuinmateriaal. 
 

Robotmaaier

De robotmaaier is een prachtige uitvinding en spaart jou bovendien heel wat werk uit. Wij verkopen gazonmaairobots aan verschillende prijzen zodat elk budget bij ons terecht kan voor zo een nieuwe tuinmachine. 
 

Kleinere tuinmachines 

In ons tuincentrum verkopen wij allerlei kleinere tuinmachines zoals verticuteermachines en bosmaaiers. 
 

Onderdelen voor tuinmachines

Is jouw tuinmachine toe aan vernieuwing, ook dan zijn wij jouw redder in nood. Wij bieden tal van onderdelen voor tuinmachines aan waarbij het toestel makkelijk werkt als nieuw.  
 

Onderhoud van tuinmachines

Heb je een probleem met je tuinmachine, geen paniek, wij zorgen voor het onderhoud van alle tuinmaterialen. contacteer ons gerust of kom zeker langs en wij helpen je graag verder. 
 

Bouwmachines

Ook wanneer je aan het bouwen of verbouwen bent, kan je voor het beste gereedschap terecht bij Bauters Tuinmachiens. Wij verkopen motorkruiwagens, transportbakken, tegeltillers, ... 
 

Accu's en laders

Heel wat bouw- en tuinmachines werken op batterijen. In ons tuincentrum vind je de beste accu's en laders om je materiaal terug te laten werken. 
 

Onkruid- en insectenverdelgers

Jouw tuin is volledig in orde, maar na een tijdje komt dat vervelend onkruid tussen je gras, je klinkers en dat is heel vervelend. Wij verkopen onkruidsproeiers en druksproeiers om het onkruid te vernietigen. Ook kan je bij ons algen- en mosverwijderaars kopen. Wanneer je last heb van mollen, muizen, mieren,... Dan ben je het best bij de muizenvallen, molklemmen en de mierenlokdozen van bij Bauters Tuinmachines. Probeer ook zeker onze insectenverdelgers. 
 

Dierenvoeding

Koop dierenvoeding bij Bauters Tuinmachines en jouw huisdier zal nooit nog ander voer willen eten. De voeding die wij verkopen bevatten de nodige voedingsstoffen en vitaminen om je hond, kat,... optimaal te doen voelen. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bauters Tuinmachines een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Goe bezig ! Doe zo verder!rn... 10 Review door: Regine
doe zo voor bautersrnveel go... 10 Review door: Steven
Sympathiek en veel geduld.... 9 Review door: Rosane
Prachtige zaak! Zeer vriendelijk... 10 Review door: Amélie
Deze mensen staan dag en nacht k... 10 Review door: Lotte
Altijd deskundig advies!... 9,5 Review door: Regine
Zeer vriendelijke mensen die je... 10 Review door: Jarno