Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2015

Brandstoffen Verleyen is de vriendelijkste handelaar van Zingem! 

Op vrijdag 11 maart 2016 werd tijdens een glamoureuze Awarduitreiking in ‘t Waaihof, te Kortrijk. de vriendelijkste handelaars 2015 bekendgemaakt. Deze handelaars werden verkozen door hun eigen klanten zelf bij hun deelname aan de eindejaarsactie van Handelsgids. Tijdens deze spetterende Eindejaarsactie werden meer als 4 miljoen lotjes uitgedeeld en zijn bijna 20.000 handelaars uit Vlaanderen beoordeeld op hun vriendelijkheid. Alle deelnemers van de eindejaarsactie op www.handelsgids.be konden punten geven aan de handelaar waar hij of zij regelmatig winkelt. De hele verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf.
 
Om als Vriendelijkste Handelaar verkozen te worden, moest de handelaar van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Deze klanten mochten, naast hun quotering, ook suggesties voor hun handelaar bijvoegen. De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en €500 aan reclamebudget. De tweede en derde plaats kregen respectievelijk €300 en €200 aan reclamebudget. Daarnaast kregen ook de klanten de kans om een mooie prijs te winnen, met een prijzenpot van maar liefst €50.000 verdeeld onder 500 winnaars. U vindt alle Vriendelijkste Handelaars per perslocatie terug op : www.handelsgids.be/persverslagen/2016


Interview met Brandstoffen Verleyen
 
“De award is dé kers op de taart! De klanten waarderen ons blijkbaar. De award zegt eigenlijk dat de klanten onze diensten en service appreciëren. Als kleine zelfstandige, proberen we altijd een goede service te leveren. In de toekomst gaan wij er meer op letten om de lotjes uit te delen aan al onze klanten.”

“De verkiezing van Vriendelijkste Handelaar vinden we heel belangrijk. Het is positief voor de handelaars dat deze verkiezing bestaat en dat de klanten zelf een quotering kunnen geven. Daarnaast is het ook een mooie manier voor de handelaar om extra reclame voor de zaak te kunnen maken. De Lente- en Eindejaarsactie is een leuke extra die we kunnen aanbieden.”

“In 1965 zijn mijn ouders begonnen met deze zaak. In 2008 hebben mijn man en ik de zaak dan overgenomen. Het is een echte familiezaak, waar ook mijn broer in werkt. We leveren brandstoffen, zoals mazout, diesel en pellets aan kleine zelfstandigen en particulieren. Onze grootste troef is onze snelle service. Als we van een klant telefoon krijgen met de vraag naar brandstof, dan proberen we dat dezelfde dag nog te leveren. Klanten die interesse hebben in onze producten, kunnen vrijblijvend en zonder verplichtingen naar onze scherpe prijzen vragen. We helpen hen graag verder.”

“Handelsgids staat voor ons gelijk aan vindbaar zijn op het internet en goed scoren in de zoekmachines. Daarnaast is het een makkelijk platform om mee te werken.”