De Boever Rik bv

Foto’s

Info

Kantoor De Boever Rik: Bank en Verzekeringen

Als kantoor staan ze al jarenlang garant voor een vlotte en klantgerichte service. Jij als klant staat steeds centraal in hun dienstverlening op bank- en verzekeringsdomein. Zij hanteren een persoonlijke aanpak met het oog op een vertrouwensrelatie op lange termijn. 
 

Wat heeft dit kantoor allemaal te bieden?

Bij Kantoor De Boever Rik kan je terecht voor alle soorten verzekeringen met uitstekende tarieven voor zowel particulieren als KMO. Ze zijn heel sterk in klangericht adviezen te geven in verband met leningen, woonkredieten en professionele kredieten. Ook geven ze gepersonaliseerd advies in beleggingen en successieplanning. 

Ondanks het feit dat dit familiebedrijf de ambitie heeft om te blijven groeien verliezen zij zeker niet het persoonlijk contact met hun klanten uit het oog. Kantoor De Boever Rik is tevens ook uitgerust met een kofferzaal en staat hun Selfservice-automaat elke dag ter uwer beschikking van 06u-22u. Als je nog bijkomende vragen hebt dan kan je hen bereiken via het telefoonnummer, e-mailadres of kom zeker eens langs in het kantoor op de Ouwegemsesteenweg 125a. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Boever Rik bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond