Openingsuren

Maandag 23/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 17/05 Na afspraak14:00 - 17:30
Woensdag 18/05 Na afspraak14:00 - 17:30
Donderdag 19/05 Na afspraak14:00 - 17:30
Vrijdag 20/05 Na afspraak14:00 - 17:30
Zaterdag 21/05 Gesloten14:00 - 17:30
Zondag 22/05 Gesloten14:00 - 17:30

Info

Windels Living is een familiezaak die al 121 jaar bestaat en is een begrip in de meubelenbranche! In de ruime en recent vernieuwde toonzaal kunt u rustig op zoek gaan naar stijlvolle meubelen en decoratieve spullen. De zaak startte 121 jaar geleden met riet- en rotanmeubelen, maar biedt nu alles voor het volledige interieur. Ondertussen is de 5e generatie reeds actief!
Kenmerkend bij Windels Living zijn de stevigheid en duurzaamheid van hun producten. U vindt er een aanbod dat past bij elk interieur: klassiek, modern, strak, romantisch...Er is bijvoorbeeld het uitgebreide gamma stoelen en tafels van Mobitec. Deze zijn in hoge mate personaliseerbaar: keuze uit houtsoort, kleur, bekleding....
Daarnaast is er een uitgebreid gamma aan massieve eiken tafels met bijpassende kasten, alles op maat verkrijgbaar. Als alternatief zijn er de lamulux meubelen die een massieve look hebben, maar ze bestaan uit harde kunststof met houtmotief. Dit maakt ze heel wat vriendelijker voor uw budget!
De laatste jaren heeft Windels Living zich gespecialiseerd in salons. Sofa's die op maat (per 20cm of per10cm) verkrijgbaar zijn, ruime keuze voor de bekleding en detailafwerking, alles naar uw wens! Uit te rusten met alle moderne comfortfuncties zoals relax, electrische hoofdsteun, verstelbare zitting, verwarming.
Wij zijn vanaf heden exclusief verdeler voor zuid-oost vlaanderen en west vlaanderen van het nieuwe Rom 1961 premium sofa gamma!
Ook wie op zoek is naar tuinmeubelen, komt bij ons aan zijn trekken.  Het gamma van 4Seasons bevat moderne en klassieke lounge zetels, tafels en stoelen, en bijpassende parasols. Bovendien is er 10 jaar garantie op de Hularo vlechtdraad en 5 jaar op alle overige materialen! Naast het gamma van 4Seasons verdelen wij ook Vincent Sheppard en Houe.
Raamdecoratie nodig? U vindt unieke systemen (Bécé raamdecoratie) bij Windels Living waarbij men u begeleidt van opmeting tot plaatsing.
Als kers op de taart beschikt Windels Living over een uitgebreid gamma woon- en decoratie artikelen aan zachte prijzen. Recentelijk werd er een nieuwe collectie verlichting van het merk Marckdael in de winkel geïntroduceerd gaande van tafellampen over staanlampen tot en met luchters.
Troeven zijn ook de sterke klantvriendelijkheid en een uitstekende dienst na verkoop.
Kortom, Windels Living is een bezoekje meer dan waard!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Windels Living bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Zeer vriendelijk en correcte uit... 10 Review door: Nicole
We zijn super tevreden met onze... 10 Review door: Hilde
Heel vriendelijke ontvangst en b... 10 Review door: Raymonda
Aantrekkelijke winkel. Deskundig... 10 Review door: Caroline
Handelaar die meedenkt ifv tevre... 9,9 Review door: Karla
Schitterende service en vriendel... 10 Review door: Philippe
Wij werden heel vriendelijk onth... 9 Review door: Annick