Openingsuren

Maandag 26/04 GeslotenGesloten
Dinsdag 27/04 Na afspraak14:00 - 17:30
Woensdag 28/04 Na afspraak14:00 - 17:30
Donderdag 29/04 Na afspraak14:00 - 17:30
Vrijdag 23/04 Na afspraak14:00 - 17:30
Zaterdag 24/04 Gesloten14:00 - 17:30
Zondag 25/04 Gesloten14:00 - 17:30

Info

Vanaf zaterdag 27 maart is onze toonzaal enkel open op afspraak. Dit kan van dinsdag tem zondag. Om een afspraak te maken kan u ons bellen op 0476 95 33 85 of mailen op info@windelsliving.be.
Een afspraak kan geheel vrijblijvend gemaakt worden. Er is geen aankoopverplichting.
Tijdens een afspraak mag u met 2 komen. Draag een mondmasker tijdens uw bezoek. U kan uw handen ontsmetten bij het binnenkomen.


Windels Living is een familiezaak die al 120 jaar bestaat en is een begrip in de meubelenbranche! In de ruime en recent vernieuwde toonzaal kunt u rustig op zoek gaan naar stijlvolle meubelen en decoratieve spullen. De zaak startte 120 jaar geleden met riet- en rotanmeubelen, maar biedt nu alles voor het volledige interieur. Ondertussen is de 5e generatie reeds actief!
Kenmerkend bij Windels Living zijn de stevigheid en duurzaamheid van hun producten. U vindt er een aanbod dat past bij elk interieur: klassiek, modern, strak, romantisch...Er is bijvoorbeeld het uitgebreide gamma stoelen en tafels van Mobitec. Deze zijn in hoge mate personaliseerbaar: keuze uit houtsoort, kleur, bekleding....
Daarnaast is er een uitgebreid gamma aan massieve eiken tafels met bijpassende kasten, alles op maat verkrijgbaar. Als alternatief zijn er de lamulux meubelen die een massieve look hebben, maar ze bestaan uit harde kunststof met houtmotief. Dit maakt ze heel wat vriendelijker voor uw budget!
De laatste jaren heeft Windels Living zich gespecialiseerd in salons. Sofa's die op maat (per 20cm of per10cm) verkrijgbaar zijn, ruime keuze voor de bekleding en detailafwerking, alles naar uw wens! Uit te rusten met alle moderne comfortfuncties zoals relax, electrische hoofdsteun, verstelbare zitting, verwarming.
Ook wie op zoek is naar tuinmeubelen, komt bij ons aan zijn trekken.  Het gamma van 4Seasons bevat moderne en klassieke lounge zetels, tafels en stoelen, en bijpassende parasols. Bovendien is er 10 jaar garantie op de Hularo vlechtdraad en 5 jaar op alle overige materialen!
Raamdecoratie nodig? U vindt unieke systemen (Bécé raamdecoratie) bij Windels Living waarbij men u begeleidt van opmeting tot plaatsing.
Als kers op de taart beschikt Windels Living over een uitgebreid gamma woon- en decoratie artikelen van J-line aan zachte prijzen. Recentelijk werd er een nieuwe collectie verlichting van het merk Marckdael in de winkel geïntroduceerd gaande van tafellampen over staanlampen tot en met luchters.
Troeven zijn ook de sterke klantvriendelijkheid en een uitstekende dienst na verkoop.
Kortom, Windels Living is een bezoekje meer dan waard!

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Zeer correct doe zo voort... 9,7 Review door: Nico
altijd zeer vriendelijk, beleefd... 10 Review door: Lieve
Windels livin bv... 9,5 Review door: Bert
kan niet verbeteren... 9,9 Review door: Johan
Heel goede service en heel vrien... 10 Review door: Marlies
Dood eenvoudige mensen!rnZee... 10 Review door: Priscilla
Uiterst vriendelijke ontvangst,... 10 Review door: Geert