Carrara Designs

Openingsuren

Maandag 25/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 26/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 20/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 21/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 22/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 23/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 24/10 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Carrara Design 

De kuisheidsgordels en producten van Carrara Design worden gemaakt met zorgzaamheid en zijn steeds handgemaakt. Je kunt ze dus beschrijven als kleine kunstwerkjes aangezien er geen twee dezelfde bestaan, ieder stuk is uniek aangezien ze voor jou op maat gemaakt worden. 
 

Kwaliteit

De kwaliteit die bij Carrara Design wordt aangeboden wordt nog nergens evenaard. Alle producten worden handgemaakt van 304L roestvrij staal. Ze kunnen voor een lange periode gedragen worden, doordat alle lichaamsdelen perfect kunnen functioneren. Wat hun geheim is? Ze maken de kuisheidsgordels steeds zelf waardoor ze kunnen garanderen dat ze werken.
 

Kuisheidsgordels, accessoires en BDSM speeltjes

Binnen de kuisheidsgordels vallen er vier verschillende types te vinden. Naarmate uw wensen en verlangens kan je op zoek gaan naar het type dat het beste bij jou past. Zowel voor vrouwen als voor mannen zijn er verschillende variaties terug te vinden.
Naast de kuisheidsgordels kan je bij hen ook halsbanden aankopen, zowel gewone als orthopedische halsbanden zijn beschikbaar. Mag het voor jou nog net iets spannender? Een stalen versie van Hannibal Lector wordt ook op de site aangeboden met zelfs enkele opties om het NOG sexyer te maken.

Benieuwd geworden? Neem zeker eens een kijkje op hun site.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/