Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 10/05 GeslotenGesloten
Dinsdag 11/05 09:00 - 17:00
Woensdag 12/05 09:00 - 17:00
Donderdag 13/05 09:00 - 20:00
Vrijdag 14/05 08:30 - 18:00
Zaterdag 08/05 08:30 - 16:00
Zondag 09/05 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Het leuk en professioneel team van kapsalon Crea-Tine heet iedereen van harte welkom in de kapperszaak te Zoersel. Met de nodige creativiteit creëren de kappers een kapsel aangepast aan de wensen van elke klant. Want iedereen verdient een look die hun unieke persoonlijkheid naar voren brengt. In dit kapsalon staan kwaliteitsproducten met oog voor mens en dier hoog op de prioriteitenlijst.
 

Haarverzorging

Hebt u nood aan een nieuwe look of zoekt u een gezellig kapsalon om u te laten verwennen?

Crea-Tine staat met veel plezier klaar om u van uw droomkapsel te voorzien en om het juiste advies te verlenen. Of het nu enkel de puntjes zijn die bijgeknipt moeten worden, of u de haren mooi wil laten opsteken voor een bruiloft, stralend buitenkomen doet u in elk geval.

Crea-Tine biedt haar klanten topproducten aan en zorgt ervoor dat iedereen telkens geniet van een aangenaam bezoek.

De kapper te Zoersel werkt met haarverzorgingsproducten van Kevin Murphy. Dit merk hecht heel veel belang aan de ecologische voetafdruk. De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën die uit de natuur kunnen gehaald worden zonder de natuur schade aan te brengen.
 

Haarkleuring op basis van natuurlijke ingrediënten

Wenst u uw haren te laten kleuren, maar heeft u nogal een gevoelige hoofdhuid? Crea-Tine werkt met COLOR ME, de haarkleurlijn van Kevin Murphy op basis van natuurlijke ingrediënten. Deze kleuringen zijn heel zacht voor het haar en de hoofdhuid.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief