G Dyckmans & zoon bv - Alno Keukens

Openingsuren

Maandag 25/10 GeslotenGesloten
Dinsdag 26/10 13:00 - 17:30
Woensdag 27/10 13:00 - 17:30
Donderdag 28/10 GeslotenGesloten
Vrijdag 29/10 13:00 - 17:30
Zaterdag 30/10 10:00 - 17:00
Zondag 31/10 GeslotenGesloten

Info

Dyckmans Keukens uit Zoersel in de specialist in keukenrenovatie, nieuwe keukens, inbouwtoestellen, meubels op maat en totaalrenovatie.

 

Nieuwe keuken en keukenrenovatie

Dyckmans Keukens is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van keukens. U kan bij de specialist uit Zoersel terecht voor alle soorten keukens in verschillende prijsklassen. Bent u op zoek naar een specifieke oplossing op maat voor uw nieuwe keuken? Dyckmans Keukens personaliseert alle meubels en kasten voor uw keuken in eigen atelier. De zaakvoerder zal uw keukenproject van ontwerp tot oplevering begeleiden.
Beantwoordt uw bestaande keuken niet meer aan uw wensen, of heeft u net een huis gekocht maar bevalt de keuken u niet? Dan is een keukenrenovatie door Dyckmans Keukens de ideale oplossing. Uw bestaande keuken wordt nauwkeurig verwijderd, waarna vakmannen aan de slag gaan om uw nieuwe keuken te installeren.

 

Inbouwtoestellen

Naast een mooi en functioneel werkblad en kasten. Bepalen ook de toestellen voor een groot deel hoe uw keuken eruit ziet. Dyckmans Keukens voorziet uw keuken inbouwtoestellen van gewaardeerde topmerken. Naast de klassiekers zoals microgolfovens, kookplaten, spoelbakken en afwasmachines kan u bij Duckmans Keukens ook terecht voor nieuwere snufjes zoals een stoomoven of warmhoudlade.

 

Meubels op maat

Heeft u een meubel in gedachte die uw interieur helemaal af zou maken, maar vindt u dit nergens? Dyckmans Keukens werkt uw meubelidee uit op maat. Samen met u ontwerpt het bedrijf uit Zoersel uw droommeubel, waarna uw ideaal meubelstuk gerealiseerd wordt.

 

Totaalrenovatie

Dyckmans Keukens verzorgt de totaalrenovatie van uw woning. Van ontwerp tot oplevering wordt er naar uw wensen gewerkt.  De specialist in maatwerk kan al uw meubels op maat realiseren en helpt u zo u bij het omtoveren van uw huis in een echt droomhuis.


 

Ons moederbedrijf is te vinden op  www.alno.be

Wij zijn verdelers: kwalitatieve alno keukens en prijsbewuste budgetkeukens.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/