Perkplanten Van Deun - Hofmans bv

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Allerheiligen op 01/11
Maandag 01/11 08:30 - 18:00
Dinsdag 02/11 08:30 - 18:00
Woensdag 27/10 08:30 - 18:00
Donderdag 28/10 08:30 - 18:00
Vrijdag 29/10 08:30 - 18:00
Zaterdag 30/10 08:30 - 18:00
Zondag 31/10 GeslotenGesloten

Info

Perkplanten Van Deun - Hofmans uit Zoersel is de grootste plantenkwekerij met een specialisatie in de teelt en verkoop van éénjarige zomerbloeiende perkplanten. U kan hier terecht voor hangplanten die mooi staan in hangpotten op het terras, perkplanten en tuinplanten, viooltjes, vlijtige liesjes, de surfinia, petunia en geranium, chrysanten, primela’s en meer.

De plantenkwekerij kiest voor de rechtstreekse verkoop van planten met een optimale doorgroei die een bloei garanderen de hele zomer lang en dit tegen een zeer goede prijskwaliteitsverhouding Wenst u meer te weten te komen over hoe u perkplanten kan onderhouden? U mag steeds rekenen op deskundig plantenadvies bij een bezoek aan Perkplanten Van Deun - Hofmans.
 

Eénjarige zomerbloeiers en gezaaide perkplanten

Perkplanten Van Deun - Hofmans te Zoersel biedt een uitgebreid gamma van éénjarige zomerbloeiers en gezaaide perkplanten aan. Zo vindt u in deze plantenkwekerij vlijtige liesjes, petunia’s en begonia’s, tot de meer klassieke geranium in alle mogelijke kleuren.
 

Stekperkplanten

In de plantenkwekerij te Zoersel vindt u heel wat moderne stekperkplanten, waarvan de surfina, bacopa en verbena de meest gekende zijn. Elk jaar wordt het aanbod stekperkplanten aangevuld met de nieuwste soorten en kleuren, zodat u steeds de grootst mogelijke keuze heeft.
 

Terrasplanten

Bent u op zoek naar mooie terrasplanten om de omgeving rondom uw huis op te vrolijken? De terrasplanten van Perkplanten Van Deun - Hofmans zijn deels zelf gekweekt, deels geïmporteerd uit zuiderse landen. De zelfgekweekte hangpotten zijn uitgegroeid tot een van de specialiteiten en worden u aangeboden in een grote verscheidenheid van soorten en kleuren.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/