Openingsuren

Maandag 26/08 Na afspraak
Dinsdag 27/08 Na afspraak
Woensdag 28/08 Na afspraak
Donderdag 22/08 Na afspraak
Vrijdag 23/08 Na afspraak
Zaterdag 24/08 Na afspraak
Zondag 25/08 Gesloten

Foto’s

Info

Gebroeders Reynaert te Zonnebeke verzorgt al uw schrijn- en timmerwerken, zowel binnen als buiten. Voor zowel kleinere als de grotere projecten bent u hier aan het juiste adres. De specialist in klassieke binnen afwerking en moderne meubelmakerij vervaardigt uw interieur in diverse houtsoorten en plaatmaterialen. U zit goed bij Gebroeders Reynaert voor alle maatwerk zoals kasten, dressings, binnendeuren, ramen en deuren in hout en pvc. U vindt hier degelijke kwaliteit aan een juiste prijs.
 

Interieurinrichting

Gebroeders Reynaert voorziet alle ruimtes in uw woning van een unieke sfeer dankzij meubelstukken op maat. Deze unieke meubels zullen volledig aansluiten bij uw stijl, zodat er een eenheid gecreëerd wordt in de ruimte.
 

Dressing op maat

U heeft een kamer die u niet gebruikt? Of u wil meer opbergruimte in uw slaapkamer? Gebroeders Reynaert biedt de oplossing voor uw ruimtelijk probleem door u een dressing op maat te bezorgen. t. Hier kan u uw kledij en accessoires ordelijk in opbergen, zodat u comfortabel en snel kan vinden wat u zoekt.
 

Kasten op maat

Wenst u een kast die perfect in uw keuken past? Of zoekt u een mooie kast voor in de woonkamer, maar vindt u nergens wat u zoekt? Gebroeders Reynaert maakt u een kast op maat die qua uitstraling perfect in uw interieur past en functioneel is.
 

Houten ramen

Houten ramen en deuren dragen sterk bij tot het wooncomfort, ze voelen altijd aangenaam warm aan en bezitten een hoge natuurlijke isolatiewaarde.
 

PVC ramen

PVC is een zeer populair materiaal voor het vervaardigen van ramen. Het leent zich uitstekend voor allerhande toepassingen, van klassiek tot modern. Laat uw ramen plaatsen door de specialist uit Zonnebeke.
 

Ligging en routebeschrijving