Algemeen Schrijnwerk W.D.N. bv

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 10/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 11/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 12/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 13/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 14/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 15/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 16/05 GeslotenGesloten

Info

Vertrouw op de schrijnwerken van WDN in Zottegem

Bij WDN Schrijnwerkerij kan je steeds terecht voor al je houtskeletten, ramen en deuren, daken en interieurbouw. Zij leveren telkens een topkwaliteit, service en maatwerk. Ervaring en het toepassen van de nieuwste technieken komen samen bij deze schrijnwerkerij. De zaakvoerder en schrijnwerker Wouter De Naeyer heeft oog voor het kleinste detail en werkt enkel met hoogstaand kwaliteitsmateriaal om al je schrijnwerken te realiseren. Er wordt altijd rekening gehouden met het budget dat jij zelf hebt aangegeven. 
 

WDN Schrijnwerkerij is jouw specialist ter zake

WDN Schrijnwerkerij is vooral gespecialiseerd in gevelbekleding. Deze is essentieel voor een juiste en goede bescherming van je gevel. Allerlei weersomstandigheden brengen gegarandeerd schade toe aan de buitenkant van je woning. Bij deze problemen kan Wouter De Naeyer uit de nood helpen. Wouter heeft namelijk gevelbekleding in verschillende materialen. Daarnaast kan je ook bij WDN Schrijnwerkerij terecht voor alle werken aangaande houtskeletbouw. Als laatste geven zij je graag de nodige expertise om je van een stevige dakconstructie te voorzien. 
 

Houtwerk voor zowel binnen als buiten

Dankzij schrijnwerkerij kan jij je interieur inrichten in de stijl die je verkiest want dat is allemaal door een schrijnwerker tot stand gebracht. WDN Schrijnwerkerij kan je interieur op diverse manieren stijlen en inrichten. Zoals bv. het ontwerpen en plaatsen van trappen, het afwerken van muren en plafonds of zelfs het voorzien van maatkasten. Naast het binnenwerk is hout een geschikt soort materiaal om aan de buitenzijde van je woning of gebouw te gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos. 
 

Bij verbouwingen of nieuwbouw kan je met al je vragen steeds terecht bij WDN Schrijnwerkerij

Het belangrijkste is dat het door een professional wordt aangepakt. Wouter De Naeyer van WDN Schrijnwerkerij is jouw professional van dienst regio Zottegem. Om aan al je wensen en noden te kunnen voldoen wordt er bij WDN enkel op afspraak gewerkt. Je kan steeds telefonisch contact opnemen. bekijk ook zeker hun website om nog meer informatie in te winnen. http://www.wdn-schrijnwerk.be .

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief