Ceretax bv

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 10/05 06:00 - 22:30
Dinsdag 11/05 06:00 - 22:30
Woensdag 12/05 06:00 - 22:30
Donderdag 13/05 06:00 - 22:30
Vrijdag 14/05 06:00 - 22:30
Zaterdag 15/05 Gesloten
Zondag 09/05 Gesloten

Info

Komt u van een feestje waar u alcohol gedronken hebt en wenst u veilig thuis te geraken? Komt u van de luchthaven of moet u juist naar daar met al uw bagage? Bent u mindervalide en bent u op zoek naar toegankelijk vervoer? Reken dan op Ceretax! Deze taxidienst vervoert u met plezier van, naar en rond Zottegem en omstreken!
 

Taxidienst te Zottegem

Bent u op uitstap in de regio rond Zottegem? Vertrouw dan op Ceretax voor snel, vlot en betaalbaar transport naar uw bestemming, alleen of in groep! Komt u aan in het station van Zottegem? Dan is het een goed idee een taxi in te schakelen, zeker indien u bagage heeft. Het is immers een heel gedoe om deze op de bus mee te krijgen. Vermijd het sleuren met valiezen en vertraagde bussen: vertrouw op Ceretax!
 

Rolstoelvervoer

Bij Ceretax doen ze hun uiterste best er steeds voor iedereen te zijn, dat wil ook zeggen voor minder valide klanten. Indien u niet goed ter been bent en bijvoorbeeld in een rolstoel zit, kan u een aangepaste taxi bestellen die u extra plaats en ondersteuning biedt.
 

Luchthavenvervoer

Vertrekt u op vakantie of zakenreis voor een langere tijd? Dan is het helemaal niet nodig uw auto dagen of weken aan een stuk in de dure luchthavenparking te laten staan. In plaats daarvan kan u beter beroep doen op het betrouwbare luchthaventransport van Ceretax! Zij brengen u en uw bagage tijdig van en naar de luchthaven.
 

24/24 nachtvervoer

Gaat u al eens graag goed op stap, maar vreest u niet thuis te geraken? Maak u niet langer druk, u kan heel het weekend lang 24 uur op 24 rekenen op de nachttransportdienst van Ceretax! Ook tijdens de week is deze dienst beschikbaar, maar dan dient u wel op voorhand te reserveren. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Heel vriendelijk... 8,2 Review door: Lucas
Top!... 8,3 Review door: Janne
indien u met tinker werkt vraag... 10 Review door: Lutgarde