Openingsuren

Maandag 02/08 Na afspraak
Dinsdag 03/08 Na afspraak
Woensdag 04/08 Na afspraak
Donderdag 05/08 Na afspraak
Vrijdag 06/08 Na afspraak
Zaterdag 07/08 Na afspraakGesloten
Zondag 01/08 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Wenst u er niet alleen op uw beste uit te zien, maar u ook op en top gezond en verzorgd voelen? Kom dan gauw eens langs bij Piu Bella en straal als nooit tevoren! Omdat zaakvoerster Steffie er graag voor iedereen wil zijn en ze weet dat studenten het vaak niet te breed hebben, krijgen alle studenten op vertoon van hun studentenkaart €5 korting!
 

Manicure en absolute nagelverzorging 

Kom langs bij Piu Bella en sta ervan versteld hoe goed uw handen en nagels eruit kunnen zien. Geniet eerst van een uitgebreide manicure, inclusief verzorging doormiddel van allerlei verjongende producten, en laat deze dan afmaken met een prachtige schoonheidskuur. Indien gewenst kan uw look volledig worden afgewerkt met prachtige gelish nagels. Deze zijn uiterst duurzaam en kunnen volledig worden aangepast aan uw stijl: langer of korter, in felle kleurtjes of juist eerder sober.
 

Wimpers en gelaatsverzorging 

Om u werkelijk herboren te voelen, kan u uiteraard beter nog wat verder gaan dan enkel het onder handen laten nemen van uw handen en nagels. Zie er op uw best uit met een volledige gezichtsverzorging van Piu Bella! Uw gezichtshuid wordt in dat geval behandeld met een breed gamma aan mogelijke verzorgingsproducten van absolute topmerken, aangepast aan uw huidtype! Laat uw look dan opnieuw afwerken met een finishing touch: prachtige valse wimpers. Uiteraard kunnen ook uw natuurlijke wimpers en wenkbrauwen behandeld worden: laat deze mooi maken doormiddel van make-up en epilatie.
 

Ontharing en spraytan 

Geniet ten slotte van een mooi, natuurlijk ogend kleurtje met de kwalitatieve spraytan van Piu Bella. Er wordt niet alleen exclusief gewerkt met producten van de hoogste kwaliteit, de spraytan wordt ook professioneel toegepast! Zo garandeert de zaak een naturelle look. Laat uw nieuwe kleurtje ten slotte beter uitkomen doormiddel van een grondige waxing. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Alles was in orde.... 8,2 Review door: Laura
Zeer vriendelijk!... 8,3 Review door: Mohammed