ReuzeSpelplezier

Openingsuren

Maandag 28/09 GeslotenGesloten
Dinsdag 29/09 GeslotenGesloten
Woensdag 30/09 12:00 - 17:30Gesloten
Donderdag 01/10 12:00 - 18:0019:30 - 23:00
Vrijdag 02/10 12:00 - 18:0019:30 - 23:45
Zaterdag 26/09 10:00 - 18:00Gesloten
Zondag 27/09 GeslotenGesloten

Info

Een waar spelletjesparadijs in Zottegem.

Spelletjes spelen!

Wat voor zaakvoerder Ruben begon als een hobby in zijn garage onder vrienden en kennissen groeide uit tot een passie die hij nu deelt met iedereen die houdt van een leuk gezelschapsspel. In het centrum van Zottegem en op wandelafstand van het station baat Ruben ondertussen een heuse spelletjeswinkel uit. ReuzeSpelplezier is uitgegroeid tot een waar spelletjesparadijs met een bijzonder groot assortiment aan gezelschapsspellen voor jong en oud. De ongeziene verscheidenheid aan bordspellen, kaartspellen, familiespellen en comics maken kiezen lastig maar spelen buitengewoon. 
 

Kom gezellig spelen in het Spelcafé van Reuzespelplezier

Hang je weer uren voor tv of slaat de verveling weer eens toe en heb je geen idee wat te doen? Waarom niet met de ganse familie afzakken naar spelcafé ReuzeSpelplezier in Zottegem? Speel één van de talrijke familiespellen, bordspellen of kaartspellen terwijl je geniet van een verfrissend drankje. Een hongertje tijdens het spelen? Geen probleem, er wordt in een mum van tijd een heerlijke pizza voor jou geserveerd! 
 

Reuzespelplezier is uw spelletjesbibliotheek

Speel je liever thuis? Wel ook dat kan geregeld worden bij reuzespelplezier in Zottegem. U kunt voor een kleine prijs gemakkelijk een gezelschapsspel huren om thuis met vrienden of familie uren spelplezier te beleven. Neem contact op met Ruben of neem een kijkje op hun website voor meer informatie. Hou ook zeker hun Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwe promoties. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Hartelijk dank voor de hulp met... 9 Review door: Lieve
Super leuke winkel!... 9,9 Review door: Elke
Super goede uitleg over de spell... 10 Review door: Raisa
zeer vriendelijk met veel goede... 9,5 Review door: Luc
Zalige winkel om je onder te dom... 9 Review door: Valerie
Heel leuk concept!... 10 Review door: Mieke