Openingsuren

Maandag 03/10 Gesloten
Dinsdag 04/10 Gesloten
Woensdag 05/10 Gesloten
Donderdag 06/10 GeslotenGesloten
Vrijdag 30/09 14:00 - 18:00
Zaterdag 01/10 10:00 - 12:3014:00 - 18:00
Zondag 02/10 Gesloten

Info

Een waar spelletjesparadijs in Zottegem.

Spelletjes spelen!

Wat voor zaakvoerder Ruben begon als een hobby in zijn garage onder vrienden en kennissen groeide uit tot een passie die hij nu deelt met iedereen die houdt van een leuk gezelschapsspel. In het centrum van Zottegem en op wandelafstand van het station baat Ruben ondertussen een heuse spelletjeswinkel uit. ReuzeSpelplezier is uitgegroeid tot een waar spelletjesparadijs met een bijzonder groot assortiment aan gezelschapsspellen voor jong en oud. De ongeziene verscheidenheid aan bordspellen, kaartspellen, familiespellen en comics maken kiezen lastig maar spelen buitengewoon. 
 

Kom gezellig spelen in het Spelcafé van Reuzespelplezier

Hang je weer uren voor tv of slaat de verveling weer eens toe en heb je geen idee wat te doen? Waarom niet met de ganse familie afzakken naar spelcafé ReuzeSpelplezier in Zottegem? Speel één van de talrijke familiespellen, bordspellen of kaartspellen terwijl je geniet van een verfrissend drankje. Een hongertje tijdens het spelen? Geen probleem, er wordt in een mum van tijd een heerlijke pizza voor jou geserveerd! 
 

Reuzespelplezier is uw spelletjesbibliotheek

Speel je liever thuis? Wel ook dat kan geregeld worden bij reuzespelplezier in Zottegem. U kunt voor een kleine prijs gemakkelijk een gezelschapsspel huren om thuis met vrienden of familie uren spelplezier te beleven. Neem contact op met Ruben of neem een kijkje op hun website voor meer informatie. Hou ook zeker hun Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwe promoties. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je ReuzeSpelplezier een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Doe zo voort !... 9,2 Review door: Vicky
Zeer vriendelijk!... 7,8 Review door: Ferre
Uitstekende service... 8,3 Review door: Warre
Hartelijk dank voor de hulp met... 9 Review door: Lieve
Super leuke winkel!... 9,9 Review door: Elke
Super goede uitleg over de spell... 10 Review door: Raisa