Openingsuren

Maandag 19/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 20/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 21/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 15/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 16/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 17/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 18/04 Na afspraakNa afspraak

Info

Zaakvoerster Sylvia van Time-Out is een bezige bij en gepassioneerd in alles wat ze doet. Naast haar job als hotelreceptioniste is Sylvia ook nog gespecialiseerd in Massagetherapie en bovendien ook nog Schoonheidsspecialiste. Een passie die ze graag met u en iedereen deelt.

 

Ga even in Time-Out met een deugddoende massage en/of gelaatsverzorging. 

 

Heeft de dagelijkse stress zijn sporen nagelaten en ben je op zoek naar de ideale ontspanning. Dan ben je bij Time-Out aan het juiste adres. Sylvia zorgt voor een gastvrij onthaal in een private sfeer. U kan er alvast rekenen op de nodige kennis en ervaring in ondermeer Therapeutische massages van Nek schouders en rug. Of kiest u liever voor een complete gelaatsverzorging? Ga even volledig in Time-out en kom tot innerlijke rust door de professionele handen van Sylvia. 

 

Kies voor producten van Aloë Vera Plus. 

 

De Aloë Barbadenisis Miller is een midicinale plant, gekend om zijn genezende werking en toepassingen in cosmetische en farmaceutische producten. Hij biedt een zeer ruim gebruik aan op medicinaal, voedkundig en dermatologisch vlak. Sylvia van Time-Out in Zottegem importeert deze producten rechtstreeks vanuit de Canarische Eilanden meer bepaald bij de producent in Lanzarote. U vind bij Time-Out dan ook steeds een uitgebreid gamma van deze zeer doeltreffende producten terug. Klik Hieren Bezoek hun website voor meer informatie. 

 

Het ideale geschenk voor hem en haar.

 

Bent u op zoek naar een geschikt geschenk voor je partner, je vrienden of familie. Bij Time-Out in Zottegem vind je zeker wat je zoekt. Ga voor een arrangement en schenk een complete verwennerij van lichaam en geest of maak uw keuze uit de talrijke producten van Aloë Vera Plus. Nog niet wat je zoekt? Geef dan een cadeaubon van Time-Out en laat de keuze aan de ontvanger. Wat u ook kiest, de ontvanger zal zeker en vast in de wolken zijn.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Nieuws & Promoties

Cadeautip moederdag

Geschenkdoosje met body milk, bio deodorant en hydroalcoholic gel 100ml
Beperkt aantal stuks beschikbaar!
https://www.handelsgids.be/zottegem/time-out-6/webshop/

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Super kwaliteit en mooi verzorgd... 10 Review door: Jozef
Je wordt altijd hartelijk ontvan... 10 Review door: Evelyne
Prima producten en service!... 10 Review door: Sandra
Goed bezig, doe zo verder... 8,3 Review door: Nina