Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 10/05 Na afspraak
Dinsdag 11/05 Na afspraak
Woensdag 12/05 Na afspraak
Donderdag 13/05 Na afspraak
Vrijdag 14/05 Na afspraak
Zaterdag 15/05 Na afspraak
Zondag 16/05 Na afspraak

Info

Als u op zoek bent naar een vakman om uw tuin naar jouw wensen aan te leggen en in te richten, is Boomkwekerij Gerry Vanthienen de ideale firma om te contacteren. Met hun jarenlange ervaring als bagage staan zij graag klaar voor al uw grondwerken, ploegwerken, freeswerken, tuinaanleg en tuinonderhoud. Verder kan u er langsgaan voor diverse soorten pot- en aardewerken of het huren van een verticuteermachine en/of trilplaat.

Zoals de naam wel doet vermoeden, kan u er ook jonge bomen aankopen op bestelling om uw tuin of grond mee op te vrolijken. Nog boomschors nodig om het geheel te verzorgen en aan te kleden? Ook dat kan u bestellen bij Boomkwekerij Gerry Vanthienen! 
 

Grond- en graafwerken 

Gerry Vanthienen is gespecialiseerd in gazonaanleg en onderhoud, maar ook ploeg-  en freeswerken. Hij is ook uw aanspreekpunt voor tuinaanleg, tuinonderhoud, verhardingswerken, het vellen van bomen, het verwijderen van hagen, het verhakselen van snoeihout en het klieven van hout. Ook het aanleggen en onderhouden van uw paardenpiste is een fluitje van een cent voor deze vakman. 
 

Eigen boomkwekerij

Naast verkoop van buxus en kerstbomen in diverse maten, soorten en vormen uit hun eigen kwekerij kunnen zij ook alle soorten eenjarige en vaste planten, fruitbomen, bosplanten en haagplanten bestellen en bezorgen. Omdat zij beschikken over een fytolicentie kunnen zij ook uw onkruiden bestrijden. Voor het bestrijden van ongewenste gasten zoals de buxusrups en bladluizen of ziekten die uw planten in gevaar brengen kan u eveneens beroep doen op Gerry Vanthienen. 
 

Potten

Gerry Vanthienen beschikt ook over een potterijdienst. Deze werkt in allerhande uiteenlopende stijlen en materialen, waaronder terra cotta, zink, hout en polyester. Dit alles gaat dan ook nog eens in verschillende kleuren en uitvoeringen.
 

Huur machines

Bij deze tuinspecialist is er voor de klanten tevens ook de mogelijkheid om een verticuteermachine (gazonverluchter) te huren. Dit kan voor een dagtarief, halve dag of per uur. Hij verhuurt ook een trilplaat voor een week, weekend of per dag. Voor de huur van deze machines dient steeds een afspraak te worden gemaakt. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Altijd supergoede service!... 9,3 Review door: Chloe
super vriendelijk, behulpzaam, k... 10 Review door: Eugeen
Goede vriendelijke service, corr... 10 Review door: Anton
klantvriendelijk... 9 Review door: Denise
Altijd zeer vriendelijk... 9,5 Review door: Eddy
Voor het eerst naar boomkwekerij... 9 Review door: Daniela