Boomkwekerij Gerry Vanthienen

Openingsuren

Maandag 29/07 Na afspraak
Dinsdag 23/07 Na afspraak
Woensdag 24/07 Na afspraak
Donderdag 25/07 Na afspraak
Vrijdag 26/07 Na afspraak
Zaterdag 27/07 Na afspraak
Zondag 28/07 Na afspraak

Info

Als je op zoek bent naar een vakman om je tuin naar jouw wensen aan te leggen en in te richten, is Boomkwekerij Gerry Vanthienen de ideale firma om te contacteren. Met hun jarenlange ervaring als bagage staan zij graag klaar voor al uw grondwerken, ploegwerken, freeswerken, tuinaanleg en tuinonderhoud. Verder kan je er langsgaan voor diverse soorten pot- en aardewerken of het huren van een verticuteermachine en/of trilplaat.

Zoals de naam wel doet vermoeden, kan je er ook jonge bomen aankopen om je tuin of grond mee op te vrolijken. Nog potgrond, meststof of boomschors nodig om het geheel te verzorgen en aan te kleden? Ook dat vind je bij Boomkwekerij Gerry Vanthienen!

 

Grond- en graafwerken 

Gerry Vanthienen is gespecialiseerd in gazonaanleg en onderhoud alsook ploeg-  en freeswerken. Zij zijn ook uw aanspreekpunt voor TUINAANLEG en TUINONDERHOUD en VERHARDINGSWERKEN, het vellen van bomen, verwijderen van hagen en verhakselen van snoeihout , Ook het klieven van uw hout is geen probleem . Ook het aanleggen en onderhouden van uw paardenpiste is een klus voor deze vakman.
 

Eigen boomkwekerij

Naast verkoop van buxus in diverse maten, soorten en vormen uit hun eigen kwekerij kunnen zij ook alle soorten eenjarige en vaste planten,fruitbomen,bos en haagplanten bestellen en bezorgen.Omdat zij beschikken over een fytolicentie kunnen wij ook uw ONKRUIDEN bestrijden in gazon enz. , ook voor het bestrijden van de BUXUSRUPS,BLADLUIZEN en ZIEKTEN kan u beroep op Gerry Vanthienen.
 

Potten, potgrond en meststoffen

Verder ook diverse pottery beschikbaar in volgende soorten : terra cotta, zink, hout, polyester, ... en dit alles in verschillende kleuren en uitvoeringen. Voor diverse soorten potgronden, meststoffen en boomschorsen kunt u ook bij boomkwekerij Gerry Vanthienen terecht.

Potgronden : universele, buxus, terracottem, geranium, heide, zaai & stek, ...
Meststoffen : organische gazon, siertuin en moestuin, blauwe korrel, buxus, kalk, bodemverbeteraar,...
 

Huur machines

Bij deze tuinspecialist is er voor de klanten tevens ook de mogelijkheid om een verticuteermachine (gazonverluchter) voor ganse of halve dag of per uur te huren.
Boomkwekerij Gerry Vanthienen verhuurt ook een trilplaat voor een week ,weekend of per dag.

Voor de huur van deze machines dient steeds een afspraak te worden gemaakt.

Ligging en routebeschrijving