Boomkwekerij Gerry Vanthienen

Openingsuren

Maandag 05/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 06/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 30/09 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 01/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 02/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 03/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 04/10 Na afspraakNa afspraak

Info

Als u op zoek bent naar een vakman om uw tuin naar jouw wensen aan te leggen en in te richten, is Boomkwekerij Gerry Vanthienen de ideale firma om te contacteren. Met hun jarenlange ervaring als bagage staan zij graag klaar voor al uw grondwerken, ploegwerken, freeswerken, tuinaanleg en tuinonderhoud. Verder kan u er langsgaan voor diverse soorten pot- en aardewerken of het huren van een verticuteermachine en/of trilplaat.

Zoals de naam wel doet vermoeden, kan u er ook jonge bomen aankopen om uw tuin of grond mee op te vrolijken. Nog potgrond, meststof of boomschors nodig om het geheel te verzorgen en aan te kleden? Ook dat vind u bij Boomkwekerij Gerry Vanthienen! 
 

Grond- en graafwerken 

Gerry Vanthienen is gespecialiseerd in gazonaanleg en onderhoud, maar ook ploeg-  en freeswerken. Hij is ook uw aanspreekpunt voor tuinaanleg, tuinonderhoud, verhardingswerken, het vellen van bomen, het verwijderen van hagen, het verhakselen van snoeihout en het klieven van hout. Ook het aanleggen en onderhouden van uw paardenpiste is een fluitje van een cent voor deze vakman. 
 

Eigen boomkwekerij

Naast verkoop van buxus in diverse maten, soorten en vormen uit hun eigen kwekerij kunnen zij ook alle soorten eenjarige en vaste planten, fruitbomen, bosplanten en haagplanten bestellen en bezorgen. Omdat zij beschikken over een fytolicentie kunnen zij ook uw onkruiden bestrijden. Voor het bestrijden van ongewenste gasten zoals de buxusrups en bladluizen of ziekten die uw planten in gevaar brengen kan u eveneens beroep doen op Gerry Vanthienen. 
 

Potten, potgrond en meststoffen

Gerry Vanthienen ebschikt ook over een potterijdienst. Deze werkt in allerhande uiteenlopende stijlen en materialen, waaronder terra cotta, zink, hout en polyester. Dit alles gaat dan ook nog eens in verschillende kleuren en uitvoeringen. Voor diverse soorten potgronden, meststoffen en boomschorsen kunt u ook bij boomkwekerij Gerry Vanthienen terecht. Qua potgronden vindt u onder meer universele, buxus-, terracottem-, geranium-, heide- en zaaipotgrond. Wanneer het gaat over meststoffen vindt u bij Gerry Vanthienen onder meer geschikte mest voor uw organische gazon, siertuin en moestuin, op basis van blauwe korrel, buxus, kalk, bodemverbeteraar... 
 

Huur machines

Bij deze tuinspecialist is er voor de klanten tevens ook de mogelijkheid om een verticuteermachine (gazonverluchter) te huren. Dit kan voor een dagtarief, halve dag of per uur. Hij verhuurt ook een trilplaat voor een week, weekend of per dag. Voor de huur van deze machines dient steeds een afspraak te worden gemaakt. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Deze handelaar brengt ieder jaar... 9,1 Review door: Martine
thanks Gerry!... 10 Review door: Joeri
Fijne kerstdagen en een gelukkig... 8,9 Review door: Vera
gelukkig nieuwjaar en een goede... 8,8 Review door: Andre
60... 7,2 Review door: Nicole
Vriendelijkheid en hulpzaam... 9,5 Review door: Sonia