Openingsuren

Maandag 26/08 Na afspraak
Dinsdag 27/08 Na afspraak
Woensdag 28/08 Na afspraak
Donderdag 29/08 Na afspraak
Vrijdag 30/08 Na afspraak
Zaterdag 31/08 Na afspraak
Zondag 25/08 Na afspraak

Foto’s

Info

2Jump verzorgt uw feest van springkastelen in thema en feestartikelen. Het bedrijf uit Zulte komt de springkastelen klaarmaken voor u en ook afbreken. Bij slecht weer gratis annulatie.

 

Springkastelen

2Jump beschikt over 8 verschillende springkastelen. U kan een thema kiezen van springkasteel zoals piraat of prinses. Maar ook de Disco club of een angry birds kasteel zijn mogelijk. Op de website kan u al de kastelen bekijken en de prijzen vinden.
 

Bumperballen

Deze kent u wellicht wel, het is de nieuwe trend. Voetbal spelen met een bumper bal. U zit als het ware in een bal met alleen uw benen en hoofd eruit. Zo kan u lopen en tegen elkaar botsen zonder u zeer te doen. Doe een keer zot met voetbal een laat bumperballen leveren aan huis. Plezier voor jong en oud.
 

Feestmateriaal

Bij een feest hoort natuurlijk ook enkele praktische artikelen. Bestel receptietafels, barkrukken, stoelen en verlichting. Zo kan u iedereen plaatsen en is het comfort goed. Wilt u schaduw voorzien of een extra plaats om te schuilen bij regen? Dan kan u de witte pagode tent huren. Ook ideaal op een buffet onder te plaatsen bij een barbecue zodat deze veilig en uit de zon staat.
 
Voor elk feest of evenement kan u rekenen op de amusement artikelen van 2Jump uit Zulte. Binnen de 10 kilometer gratis plaatsing en afspraak. Dit is zowel ter beschikking voor particulier als bedrijven en verenigingen.
 

Ligging en routebeschrijving