Bertrand De Vos - De Vriese

Foto’s

Info

Bertrand De Vos - De Vriese is een steenkapperij te Zulte met meer dan 40 jaar ervaring. U kan er terecht voor allerlei steensoorten die naar uw wens bewerkt worden, zoals marmer, arduin, graniet, natuursteen en witsteen. De toepassingen variëren van woningbouw - schouwen, trappen, badkamers, keukenbladen, ... - tot grafmonumenten zoals urnes en grafzerken. 

Maatwerk in de mooiste steensoorten
Bertrand De Vos in Zulte is gespecialiseerd in maatwerk in arduin en marmer. Wanneer een dierbare overlijdt, wenst u hem/haar een zo mooi mogelijk afscheid te geven. Bertrand De Vos neemt uitgebreid de tijd om naar uw wensen te luisteren en zorgt vervolgens voor een grafzerk en/of urneveld monument in arduin, graniet, of natuursteen op maat.

Gepersonaliseerde accenten in uw woning
Houdt u van accenten uit graniet, witsteen of natuursteen in uw woning? Steenkapperij Bertrand De Vos - De Vriese te Zulte zorgt voor een unieke uitstraling, zowel binnen als langs uw woning.

Zo voorziet de vakman uw woning graag van prachtige arduindorpels en deuromlijstingen, maar ook schouwen, trappen en keukenbladen behoren tot de mogelijkheden, net als venstertabletten in marmer.

Wenst u graag natuursteen te gebruiken in uw woning, maar zou u graag meer informatie inwinnen over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op of ga eens langs in de zaak. De vriendelijke zaakvoerster staat u graag bij met suggesties en advies.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/actie