Bertrand De Vos - De Vriese

Openingsuren

Maandag 27/05 09:00 - 18:00
Dinsdag 28/05 09:00 - 18:00
Woensdag 29/05 09:00 - 18:00
Donderdag 30/05 09:00 - 18:00
Vrijdag 31/05 09:00 - 18:00
Zaterdag 01/06 Gesloten
Zondag 26/05 Gesloten

Info

Welkom bij steenkapperij Bertrand De Vos - De Vriese

Bertrand De Vos - De Vriese is een steenkapperij te Zulte met meer dan 40 jaar ervaring. U kan er terecht voor allerlei steensoorten die naar uw wens bewerkt worden, zoals marmer, arduin, graniet, natuursteen en witsteen. De toepassingen variëren van woningbouw - schouwen, trappen, badkamers, keukenbladen, ... - tot grafmonumenten zoals urnes en grafzerken. 
 

Arduin, graniet, marmer

Bertrand De Vos in Zulte is gespecialiseerd in maatwerk in arduin en marmer. Wanneer een dierbare overlijdt, wenst u hem/haar een zo mooi mogelijk afscheid te geven. Bertrand De Vos neemt uitgebreid de tijd om naar uw wensen te luisteren en zorgt vervolgens voor een grafzerk en/of urnenveld monument in arduin, graniet, of natuursteen op maat.
 

Witsteen

Houdt u van accenten uit graniet, witsteen of natuursteen in uw woning? Steenkapperij Bertrand De Vos - De Vriese te Zulte zorgt voor een unieke uitstraling, zowel binnen als langs uw woning.

 

Arduindorpels, deuromlijstingen

Zo voorziet de vakman uw woning graag van prachtige arduindorpels en deuromlijstingen, maar ook schouwen, trappen en keukenbladen behoren tot de mogelijkheden, net als venstertabletten in marmer.
 

Natuursteen

Wenst u graag natuursteen te gebruiken in uw woning, maar zou u graag meer informatie inwinnen over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op of ga eens langs in de zaak. De vriendelijke zaakvoerster staat u graag bij met suggesties en advies.

Ligging en routebeschrijving