Selexion Minne

Openingsuren

Maandag 24/02 Gesloten
Dinsdag 25/02 09:30 - 12:0013:30 - 18:30
Woensdag 26/02 09:30 - 12:0013:30 - 18:30
Donderdag 20/02 09:30 - 12:0013:30 - 18:30
Vrijdag 21/02 09:30 - 12:0013:30 - 18:30
Zaterdag 22/02 09:30 - 18:00
Zondag 23/02 Gesloten

Info

Selexion Minne

Bij Selexion XL Minne in Zulte vindt u de ideale combinatie van expertise en snelle dienstverlening. Als je op zoek bent naar een nieuw multimedia-artikel, is deze handelaar dé plek bij uitstek om jezelf een uitgebreide keuze te gunnen uit een ruime selectie aan kwaliteitsvolle producten en diensten. Als officiële Telenet-verdeler is deze handelaar ook een eerste aanspreekpunt om uw abonnement op te maken of te upgraden naar een verbeterde formule.

Zowel inbouwtoestellen en huishoudtoestellen (dampkappen, diepvriezers, koelkasten, koffiezetapparaten, microgolven, kookplaten, … ) als entertainment en multimedia (smartphone, tablet, televisies, fototoestellen, laptops, geluidsapparaten, …) kunt u er gaan ontdekken en verkennen. U krijgt er steeds deskundig advies dat perfect afgestemd is op uw eigen wensen en verlangens!

Bestelt u graag uw artikelen online of hebt u reeds een keuze komen maken? Neem een kijkje in de webshop en koop je nieuwe aankoop van op afstand! Er is tevens een eigen hersteldienst zodat u uw defecte apparaten een tweede leven kunt schenken!
 

Multimedia - TV, video, HiFi

Geniet u ook graag van een perfecte beeld- en geluidservaring in je eigen woonkamer? Zoekt u een professionele camera om de mooiste foto’s van jezelf, je familie of je vrienden vast te kunnen leggen? Of toch meer op zoek naar een nieuwe laptop, notebook, tablet of smartphone om snel en vlot mee te kunnen surfen en communiceren?
 
Ontdek het grote aanbod aan multimedia en accessoires bij Selexion XL Minne en koop je nieuwe favoriete apparaat aan een scherpe prijs!
 

Huishoudtoestellen

Als je op zoek bent naar een degelijk huishoudtoestel en je weet nog niet bij welke handelaar je hiervoor terecht kan, loont het zeker de moeite om eens een kijkje te nemen in de winkel of webshop van deze handelaar. Dankzij jaren ervaring weten zij perfect hoe ze kunnen inspelen op uw wensen en verlangens.
 
Een nieuw espresso-toestel voor de lekkerste koffie, een diepvries of koelkast om uw voorraad voedingswaren in op te slaan of een kookplaat, wasmachine of vaatwas nodig voor in je woning? Het grote aanbod aan huishoudtoestellen en elektro accommodeert ongetwijfeld aan uw verwachtingen!
 

Webshop en hersteldienst

Uw aankopen van op afstand bestellen wordt de dag van vandaag steeds populairder. Ga op verkenning in de webshop en ontdek het product dat u zoekt vanuit uw eigen woonkamer of salon!
 
Is uw toestel defect, maar had u toch graag nog enkele jaren plezier eraan beleefd? Kunt u maar moeilijk afstand nemen van uw product en had u het graag in ere hersteld gezien? Door de eigen hersteldienst van Selexion Minne XL kan je je oude apparaat weer in bruikbare staat laten stellen. Bevraag u in de winkel of via de telefoon naar de mogelijkheden en geniet opnieuw van je product!
 
 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief