Tamajul

Openingsuren

Maandag 05/10 07:00 - 14:00... - ...
Dinsdag 06/10 07:00 - 14:00... - ...
Woensdag 07/10 07:00 - 14:00... - ...
Donderdag 01/10 07:00 - 14:00... - ...
Vrijdag 02/10 07:00 - 14:00... - ...
Zaterdag 03/10 09:00 - 14:00... - ...
Zondag 04/10 10:00 - 14:00... - ...

Foto’s

Info

Sinds 3 maart 2018 kan u bij Tamajul in Zulte terecht voor overheerlijke en kraakverse broodjes die u kan meenemen maar ook terplaatste kan nuttigen. U komt er terecht in een rustiek en gezellig interieur en u wordt er ongetwijfeld hartelijk ontvangen door An en Sofie.

 

Stuk voor stuk uniek bedachte broodjes

 

Hebt u zelf ook genoeg van de standaard broodjes die u op iedere hoek van de straat terugvind? Ga dan uw broodje halen bij Tamajul in Zulte. U kan er kiezen uit een waaier van stuk voor stuk uniek bedachte broodjes die u telkens opnieuw zullen verrassen. Probeer ook zeker het huisbroodje ‘Tamajul’. Een broodje met Kip, Bacon en truffelmayonaise. Een echte aanrader! Voor de liefhebbers van pikante gerechten is samuraisaus een waardevol alternatief.  

 

Meer dan zomaar een broodje! 

 

Bij Tamajul is uw broodje meer dan zomaar een broodje! Bestel bij Tamajul een belegd broodje en dan bent u steeds zeker van de beste kwaliteit. Zo is uw beleg hoogstwaarschijnlijk in eigen huis bereidt. Is dat toch niet het geval dan is het afkomstig van een kwaliteitsslagerij uit de buurt. In ieder geval staan ze bij Tamajul borg dat u geen voorverpakte producten worden geserveerd. Dat draagt bij aan het milieu maar vooral aan de Kwaliteit! 

 

Bestel broodjes voor uw bedrijf.

 

Bent u die dagdagelijkse boterhammen beu? Bestel van op het werk uw belegde broodjes en Tamajul zorgt voor een stipte en verzorgde levering bij u op het werk. Elke dag opnieuw gezond en kraakverse broodjes die u doen hunkeren naar meer. 

 

Verwen uw gasten met de verrassende receptiebroodjes van Tamajul. 

 

Bent u organisator van een evenement of hebt u binnenkort een feestelijke gebeurtenis of hebt u met uw bedrijf een vergadering en bent u op zoek naar de ideale lunch of hapjes? Met veel liefde en passie bereidt het team van Tamajul uw unieke receptiebroodjes. Telkens met verse en huisbereide producten. Echte kwaliteit die u en uw gasten telkens opnieuw zullen verrassen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief