Haircreation Acribie

Openingsuren

Maandag 21/06 GeslotenGesloten
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 26/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 27/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Haircreation Acribie

Haircreation Acribie is een hedendaags kapsalon te Zwalm voor vrouwen, mannen en kinderen. Deze trendy kapperszaak plaatst de klant en zijn of haar wensen altijd op de eerste plaats. Bij ieder bezoek aan Haircreation Acribie mag u rekenen op een uitmuntende service en informatie over de nieuwste haartrends en kleuren.
 

Trendy kapsalon te Zwalm

Haircreation Acrabie is een slimme keuze voor iedereen die een nieuw kapsel wenst. Ongeacht of u uw huidig kapsel wil laten optimaliseren, of een totaal nieuwe weg wil inslaan met uw haren. Weet u perfect wat u wil? Deze kapper maakt het voor u waar. Bent u op zoek naar een nieuwe coupe, maar twijfelt u over welke trends er spelen en welk kapsel u het beste staat? Haircreation Acribie informeert u graag over de nieuwste trends en kleuren.
 

Kleuren en ontkleuren van de haren

Het kapsalon te Zwalm is vertrouwd met haarkleuringen en voert zowel kleuringen van de volledige coupe uit, als subtiele balayages en ombre. Heeft u reeds een kleuring van de haren ondergaan en wenst u terug te gaan naar uw natuurlijke haarkleur? Het ontkleuren van de haren is eveneens mogelijk bij Haircreation Acribie.
 

Opsteekkapsel

Een communie, trouwfeest of een ander evenement op de planning? De ervaren kappers bezorgen u graag het feestkapsel van uw dromen. Dit kan uiteraard wederom gebaseerd zijn op uw ideeën, maar u kan net zo goed de kapper zijn vrije gang laten gaan: deze zal steeds een kapsel tevoorschijn weten te toveren dat perfect bij u past! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief