Kapsalon Fientje

Openingsuren

Maandag 29/11 GeslotenGesloten
Dinsdag 30/11 08:30 - 12:00
Woensdag 01/12 08:30 - 20:00
Donderdag 02/12 08:30 - 20:00
Vrijdag 03/12 08:00 - 19:00
Zaterdag 04/12 07:00 - 16:00
Zondag 28/11 GeslotenGesloten

Info

Een nieuwe snit? Brushen of kleuren? Een opsteekkapsel? Bij Kapsalon Fientje kan u voor allerlei haarbehandelingen terecht, van de klassieke knip- en kleurbeurt tot een uitgebreide haarverzorging!
 
In de Lindestraat in Zwalm verwelkomt Fientje u in haar kapsalon. Met een uitstekende service en een warme glimlach weet u meteen dat u goed zit voor een aangenaam en professioneel kappersbezoek! Kom gauw langs en laat uw snit eens grondig onder handen nemen. Dit kan onder uw concrete eisen en voorkeuren, maar indien u niet helemaal zeker bent over wat u wil, kan u steeds de ervaren kapster haar gang laten gaan. U mag er gerust van uitgaan dat zij keer op keer een fris, trendy en toepasselijk kapsel weet tevoorschijn te toveren!
 

Kleuring, balayage en opsteekkapsels

Naast een gewone knipbeurt of restyling kan u ook voor meer gespecialiseerde haarbehandelingen rekenen op de expertise van Kapsalon Fientje. Het kleuren van uw haar, zelfs donker naar blond, is voor haar een fluitje van een cent. Ook balayage en andere speciale kleurtechnieken worden hier toegepast! Heeft u ten slotte een speciaal evenement, zoals een communiefeest, trouw, jubileum of ander feest waarbij u er op uw best wil uitzien? Reken dan op een prachtig opsteekkapsel van Kapsalon Fientje!

Spring vrijblijvend binnen voor prijzen en info! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

vriendelijke, toffe madame en re... 10 Review door: Mireille
Score zegt alles!... 10 Review door: Luc
Een dikke kerstknuffel van Michi... 10 Review door: Nikki
Altijd vriendelijk en correct .... 10 Review door: Fientje
een goedverzorgd zaak, maar wel... 8,5 Review door: Didier
Vriendelijk, behulpzaam... 10 Review door: Cindy
Altijd vriendelijk en een heel... 9,6 Review door: Carine