Kapsalon Fientje

Openingsuren

Maandag 06/04 Gesloten
Dinsdag 07/04 08:30 - 12:00
Woensdag 08/04 08:30 - 20:00
Donderdag 02/04 08:30 - 20:00
Vrijdag 03/04 08:00 - 19:00
Zaterdag 04/04 07:00 - 16:00
Zondag 05/04 Gesloten

Info

Een nieuwe snit? Brushen of kleuren? Een opsteekkapsel? Bij Kapsalon Fientje kan u voor allerlei haarbehandelingen terecht, van de klassieke knip- en kleurbeurt tot een uitgebreide haarverzorging!
 
In de Lindestraat in Zwalm verwelkomt Fientje u in haar kapsalon. Met een uitstekende service en een warme glimlach weet u meteen dat u goed zit voor een aangenaam en professioneel kappersbezoek! Kom gauw langs en laat uw snit eens grondig onder handen nemen. Dit kan onder uw concrete eisen en voorkeuren, maar indien u niet helemaal zeker bent over wat u wil, kan u steeds de ervaren kapster haar gang laten gaan. U mag er gerust van uitgaan dat zij keer op keer een fris, trendy en toepasselijk kapsel weet tevoorschijn te toveren!
 

Kleuring, balayage en opsteekkapsels

Naast een gewone knipbeurt of restyling kan u ook voor meer gespecialiseerde haarbehandelingen rekenen op de expertise van Kapsalon Fientje. Het kleuren van uw haar, zelfs donker naar blond, is voor haar een fluitje van een cent. Ook balayage en andere speciale kleurtechnieken worden hier toegepast! Heeft u ten slotte een speciaal evenement, zoals een communiefeest, trouw, jubileum of ander feest waarbij u er op uw best wil uitzien? Reken dan op een prachtig opsteekkapsel van Kapsalon Fientje!

Spring vrijblijvend binnen voor prijzen en info! 

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Schenk een cadeaubon

Hebt u geen idee wat uw geliefde te schenken voor verjaardag, valentijn, moederdag of eender welke heugelijke gebeurtenis. Denk dan aan een cadeaubon van Kapsalon Fientje. U zal zeker scoren!

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Steeds aangenaam om bij Fientje... 10 Review door: Martine
altijd vriendelijk,beleefd en co... 10 Review door: Martine
Altijd een plezier om hier te ko... 10 Review door: Joyce
Professionele ingesteldheid en s... 10 Review door: Daisy
Kapsalon Fientje , is een geweld... 10 Review door: Vicky
heel veel succes met u zaak mooi... 9,8 Review door: Didier
Voor Fientje, kapster, altijd ti... 8,5 Review door: Annemie