Jocoma bvba

Openingsuren

Maandag 09/12 09:30 - 23:00
Dinsdag 10/12 09:30 - 23:00
Woensdag 11/12 09:30 - 23:00
Donderdag 12/12 Gesloten
Vrijdag 06/12 09:30 - ...
Zaterdag 07/12 09:30 - ...
Zondag 08/12 09:30 - ...

Foto’s

Info

Bent u op zoek naar een gezellige volkskroeg waar u kunt genieten van een frisse pint of frisdrank, een breed gamma aan sfeervolle muziek en een hele collectie caféspelen? Spring dan zeker eens binnen bij Jocoma! 
 

Gezellig tot en met

Jocoma is een volkskroeg die warmte en gezelligheid uitstraalt. Zo wordt er bijvoorbeeld een grote variëteit aan muziek gedraaid, van oldies tot slagers. U kan er genieten van een heerlijke pint, frisdrank of streekbiertje, maar ook van een verkwikkende koffie. Daarbovenop bereikt de sfeer iedere maandag een hoogtepunt, waarop er live optredens zijn mét de mogelijkheid tot een danspasje. De sfeer zit altijd goed in Jocoma. 
 

Spel en sport

Naast de gezellige sfeer en optredens, samen met lekkere consumpties tegen heel democratische prijzen, vindt u bij Jocoma ook nog heel wat andere dingen om u mee te amuseren, met name de caféspelen. De aangeboden activiteiten en accomodaties reiken van een simpel kaartspel tot een dartsbord en een biljardtafel. Duivenmelkers opgelet: ook beoefenaars van de duivensport kunnen terecht bij Jocoma, dat een eigen duivenlokaal heeft. Ook wie nog wat sportiever is komt aan zijn trekken bij Jocoma: naast een eigen voetbalploeg biedt het café ook nog eens de eerste twee dinsdagen van iedere maand een wedstrijd/training liggende wip boogschieting aan! 
 

Service inbegrepen

Jocoma schenkt veel belang aan het plezieren van de klant, en dit niet alleen doormiddel van lekkere drankjes tegen scherpe prijzen en een brede waaier aan activiteiten, maar ook door een uitstekende service! Ale klanten verderhelpen met een glimlach is de standaard bij Jocoma, en dat merken de klanten. 

Wilt u lekker ontspannen in een gezellige kroeg, of deelnemen aan één van de vele activiteiten die Jocoma te bieden heeft? Spring dan eens binnen in de Heirbaan 104 te Zwijndrecht. 

Ligging en routebeschrijving