• Koopjes

Algemene voorwaarden webshop - online verkoop

Laatste gewijzigd: 14 februari 2017

Hieronder vindt u onze algemene voorwaarden. Heeft u vragen hieromtrent dan kan u ons altijd contacteren op info@handelsgids.be.

De identiteit van de onderneming en zijn adres

Handelsgids NV
Jan Gorislaan 110
3293 Diest
Ondernemingsnummer: BE0439.394.162

Essentiële eigenschappen van het goed

Handelsgids NV is een online marketingplatform. Via de Handelsgids.be website is het mogelijk om goederen te bestellen van adverteerders en de Handelsgids Lucky Box.

Eventuele leveringskosten

Leverkosten bij verzenden van goederen bedragen 5 euro. Afhaling van een goed is gratis.

Betalings-, leverings- of uitvoeringsmodaliteiten van het contract

Na het ontvangen van de betaling zal het product binnen de afgesproken termijn afgeleverd worden. Betalingen gebeuren via bankoverschrijving, online betaling of cash bij afhaling.

Het recht van afstand

De wet betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming verleent de consument een termijn van minstens 14 kalenderdagen aan elk contract afgesloten op afstand gedurende dewelke men kan afzien van de aankoop. Met andere woorden, gedurende deze termijn van 14 kalenderdagen kan de consument zijn aangekocht product terugsturen (aangetekend) aan Handelsgids NV, Jan Gorislaan 110, 3290 Diest.

Dit recht van afstand geldt voor goederen, vanaf de dag na de leveringsdag.

Handelsgids neemt alle producten terug met terugbetaling van het volledige bedrag zonder verzendkosten, terugzendkosten of andere bijkomende kosten.

De geldigheidsduur van het aanbod of van de prijs

Prijzen die op de website vermeldt staan zijn geldig tot deze verandert worden. Eens besteld zal de prijs niet meer wijzigen. Tijdelijke aanbiedingen zal de einddatum van het aanbod vermeld staan.

Betreffende kortingsbonnen en waardebonnen

Handelsgids draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor kortingsbonnen en waardebonnen die gepubliceerd worden door de Handelsgids gebruikers.