Andere belangrijke handelaars

Banner .Handelsgids NV

.Handelsgids NV

Openingsuren

Maandag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 12:00 13:00 - 16:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Vrijdag 26 mei brugdag en dus gesloten.
Jaarlijks verlof vanaf 17 juli tot 7 augustus 2017.
Kerst- en Nieuwjaarsverlof van 23 december tot 5 januari 2018
Geef uw mening over .Handelsgids NV

Info

Marketingtool die u op 9 verschillende manieren NIEUWE KLANTEN aanbrengt

VEEL MEER dan een website

De www.handelsgids.be is een portaalsite die werkt en afgestemd is op de behoeften van de moderne KMO. Elke handelaar kan aanwezig zijn: restaurants, hotels, loodgieters, kledingwinkels, enz...Handelsgids.be krijgt elke maand meer dan 1 miljoen unieke bezoekers.
Elke gemeente beschikt over zijn eigen Handelsgids. Hier kunnen KMO’s gratis op verschijnen of adverteren. Dat is 1 van de vele voordelen van www.handelsgids.be .

Eigen URL
Elke handelaar kan zijn url laten linken naar de webpagina's die hij heeft op www.handelsgids.be en deze als zijn website gaan gebruiken Geeft dus een heel deel voordelen en een finacieële besparing


Scoren op het Internet
Veel adverterende handelaars op Handelsigds.be scoren zeer goed bij de zoekrobots. De belangrijkste is Google natuurlijk. Wel, zoek maar eens iets plaatselijk, dus in een gemeente, en u zult merken dat 6 van 10 handelaars die op Handelsgids.be adverteren op de eerste plaatsen staan.


SEO - SEA
SEO is u bekend. Dit is gratis. Vele klanten genieten van een zeer goede SEO met hun webpagina's op www.handelsgids.be. SEA is betalend. Maar ook daar kunnen wij u bij helpen.

100.000 Nieuwsbrieven
Uw leuke aanbiedingen, opendeurdagen met extra's, nieuws, enz... verschijnen op de KMO zijn miniwebsite op Handelsgids.be, ook op de homepagina van de gemeente en als derde pluspunt om de twee weken in duizenden nieuwsbrieven. Schrijf u in en u zult verrast zijn.

Online marketing
Wilt u meer weten over online marketing en wat het voor u kan betekenen. Wel, mail naar marketing;@handelsgids.be en stel uw vragen. We helpen u graag verder. U kan ons ook volgen op www.facebook.com/handelsgids.be waar we regelmatig de nieuwigheden vertellen en u ook een deel filmpjes vindt over online marketing.
En ja, wilt u uw Facebook goed laten renderen, daar kunnen wij u ook raad voor geven.

Actie zorgt voor nog meer actie
Twee keer per jaar organiseert Handelsgids.be een unieke wedstrijd in Vlaanderen: een Lente- en een Eindejarsactie. En ook hier wint iedereen: particulier en handelaar. Voor de handelaar is het gratis. Hij kan zijn klanten mooie prijzen laten winnen. Het principe is eenvoudig: iedereen krijgt bij de deelnemende handelaars een logincode. Men surft naar die handelaar zijn/haar pagina op www.handelsgids.be en geeft de logincode. Wat kan men winnen: een schitterende reis, een citytrip, champagne weekend,  smartphones, iPad, iPhones, waardebons en cadeaubonnen. Er zijn 500 winnaars. Totale waarde € 50.000

Wie wordt de vriendelijkste handelaar?
Handelsgids.be onderneemt specifieke acties om lokale handelaars en KMO’s te ondersteunen. Een opmerkelijke actie is de verkiezing van de “Vriendelijkste handelaar”. Dit is weeral extra gratis publiciteit voor de KMO. Het hele jaar door kan men een quotering geven voor klantvriendelijkheid. Via de  Lente- en Eindejaarsactie word nog extra de aandacht ook getrokken om de handelaars te quoteren voor hun vriendelijkheid. De KMO die de hoogste gemiddelde score gekregen heeft van minimum 50 verschillende mensen wordt de vriendelijkste handelaar van de gemeente. De bekendmaking gebeurt op de Awarduitreikingen zie www.handelsgids.be/awarduitreiking

Reviews, Recensies..... het is belangrijk.
Vanaf die jaar kan iedereen een handelaar een quotering en recensie geven voor verschillende zaken:
Klantvriendelijkheid

Algemene tevredenheid
Ontvangst
Produckt of dienst
Dienst na verkoop
Gezelligheid
Verkoper of vertegenwoordiger
Hoe? Surf naar een webpagina van de handelaar die je kent (juist bezocht hebt) en klik op de banner 'GEEF EEN SCORE'

Lucky Cadeaubonnen
Een unieke cadeaubon die anders is als al de anderen en iedereen tevreden stelt. Niets dan voordelen met deze cadeaubon tov anderen.

Wij helpen u met uw marketing !

Overtuigd? Vraag om een bezoek van onze plaatselijke regioverantwoordelijke.marketing@handelsgids.be

Ligging

Bereken uw route