Openingsuren

Maandag 04/12 Gesloten
Dinsdag 05/12 Na afspraak
Woensdag 29/11 Na afspraak
Donderdag 30/11 Na afspraak
Vrijdag 01/12 Na afspraak
Zaterdag 02/12 Na afspraak
Zondag 03/12 Gesloten

Foto’s

Info

Welkom bij Schoonheidsinstituut Acticill - Beauty Nails Center

Schoonheidsinstituut Acticill - Beauty Nails Center heeft intussen reeds 20 jaar ervaring in de schoonheidssector. De passie voor het vak van dit schoonheidsinstituut is heel groot. Ze zijn werkelijk van alle markten thuis. 
 

Gel & Gellak

Je hebt de mogelijkheid om je handen en voeten extra te laten opvallen door er een mooi kleurtje en tekening op te zetten. Er is bij Acticill - Beauty Nails Center keuze tussen gelnagels en gellak. Gellak heeft een beetje hetzelfde systeem als gewone nagellak alleen houdt hij even goed als gelnagels. 
 

Manicure & Pedicure 

Vooraleerst jij je handen en voeten een mooi nieuw kleurtje geeft is het natuurlijk belangrijk dat je ze eerst goed laat onder handen nemen en verzorgen. Bij Acticill - Beauty Nails Center ben je in goede handen. Nadien zal je merken dat je huid weer soepel en zacht is dankzij de verzorgingsbehandelingen van Pascal.
 

Epilatie 

Bij Acticill - Beauty Nails Center kan je ook een afspraak maken om zowel je gelaat als hele lichaam te laten epileren. De epilaties worden op de meest professionele manier aangepakt met alleen de beste resultaten. Je kan enkel en probleemzone laten aanpakken of je kan kiezen voor een hele lichaamsontharing. 
 

Wimpers & Wenkbrauwen

Ook voor je wimpers en wenkbrauwen kan je rekenen op de hulp van Acticill - Beauty Nails Center. Wil je graag wimperextensions, een wimperlifting of ben je ook zo enthousiast om zelf van die prachtige Hennabrows te hebben, maak dan snel je afspraak. Je hebt daarnaast ook de keuze voor een wimperverdikking of wimperverlenging. Krijg die mooie, dikke en lange wimpers en wenkbrauwen waar je van droomde dankzij Pascal.
 

Micropigmentatie (permanente make-up)

Bij permanente make-up worden eyeliners of wenkbrauwen aangebracht. Wat je dan ook doet, sporten, door weer en wind lopen, een traantje wegpinken, je make-up blijft perfect zitten. Doordat u dagelijks geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaar je heel wat tijd in de badkamer. 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Acticill - Beauty Nails Center een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond