Bart Uvin Architect

Info

Als architectenbureau wint Bart Uvin Architect het vertrouwen van particulieren en bedrijven, dankzij succesvolle samenwerkingen, zowel in nieuwbouw als renovatie. Zo heeft de architect uit Aalst naast residentiële projecten, ook opdrachten lopen voor winkels, vrije beroepen en openbare besturen, zoals scholen.
Bart Uvin Architect staat garant voor een persoonlijke benadering en een actieve samenwerking met de bouwheer. Daarnaast focust het architectenbureau sterk op ecologisch, energiezuinig bouwen met duurzame, milieuvriendelijke materialen.

 

Bouwen of renoveren

Heeft u bouw of renovatieplannen? Kies dan voor Architect Bart Uvin, een uiterst betrouwbare bouwpartner die uw project volledig in goede banen leidt en u alle zorgen uit handen neemt.
De professionele aanpak op maat begint bij het luisteren naar de wensen en verwachtingen van de bouwheer. Bart Uvin Architect past zich aan elke klant aan, om zo steeds een uniek en stijlvol project te creëren.
Klare en duidelijke afspraken zorgen ervoor dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Alle werken worden uitgevoerd binnen het afgesproken budget. Verder staat Bart Uvin in voor verantwoord ecologisch bouwen, zowel naar rationeel energiegebruik als materiaalkeuzes.
Het merendeel van onze projecten is residentieel, zowel verbouwingen als nieuwbouwprojecten. Naast woningbouw en renovatie voor particulieren werkt het architectenbureau ook in opdracht van bedrijven, winkels, vrije beroepen en van openbare besturen.

 

Ligging en routebeschrijving