Openingsuren

Maandag 14/06 Na afspraak
Dinsdag 15/06 Na afspraak
Woensdag 16/06 Na afspraak
Donderdag 17/06 Na afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraak
Zaterdag 19/06 Gesloten
Zondag 13/06 Gesloten

Info

Met Bart Uvin Architect heb jij vertrouwen in het project

Als architectenbureau wint Bart Uvin Architect het vertrouwen van particulieren en bedrijven, dankzij succesvolle samenwerkingen, zowel in nieuwbouw als renovatie. Zo heeft de architect uit Aalst naast residentiële projecten, ook opdrachten lopen voor winkels, vrije beroepen en openbare besturen, zoals scholen. Bart Uvin Architect staat garant voor een persoonlijke benadering en een actieve samenwerking met de bouwheer.
 

Milieuvriendelijke materialen

Daarnaast focust het architectenbureau sterk op ecologisch, energiezuinig bouwen met duurzame, milieuvriendelijke materialen. Met focus op een positieve toekomst zorgt Bart Uvin Architect ervoor dat jouw droomproject tot in de kleinste details in orde is, van ontwerpen tot uitvoering.
 

Bouwen of renoveren

Heeft u bouw of renovatieplannen? Kies dan voor Architect Bart Uvin, een uiterst betrouwbare bouwpartner die uw project volledig in goede banen leidt en u alle zorgen uit handen neemt.
De professionele aanpak op maat begint bij het luisteren naar de wensen en verwachtingen van de bouwheer. Bart Uvin Architect past zich aan elke klant aan, om zo steeds een uniek en stijlvol project te creëren.
Klare en duidelijke afspraken zorgen ervoor dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Alle werken worden uitgevoerd binnen het afgesproken budget.
 

Ecologisch bouwen

Verder staat Bart Uvin in voor verantwoord ecologisch bouwen, zowel naar rationeel energiegebruik als materiaalkeuzes. Het merendeel van onze projecten is residentieel, zowel verbouwingen als nieuwbouwprojecten. Naast woningbouw en renovatie voor particulieren werkt het architectenbureau ook in opdracht van bedrijven, winkels, vrije beroepen en van openbare besturen. Wens je graag nog meer informatie alvorens een afspraak te maken, dat kan zeker en wel via zijn  website https://www.architect-uvin.be/ . Leer alvast Bart een beetje kennen en merk dat hij jouw vertrouwen meer dan waard is. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief