Bed And Breakfast Aalsters Genot

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 16/08 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 17/08 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 18/08 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 19/08 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 20/08 Na afspraakNa afspraak
Zondag 14/08 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

Bed And Breakfast Aalsters Genot

Plant u een gezellige trip naar het pittoreske Honegem of in de buurt van Aalst en zoekt u de ideale overnachtingsgelegenheid? Dan kan u in alle comfort en luxe genieten van Bed And Breakfast Aalsters Genot.
 

Gezellige bed and breakfast in Aalst

Bed And Breakfast Aalsters Genot is een authentieke, warme bed and breakfast gelegen in een groene omgeving, vlakbij natuurgebied Honegem, niet ver van het centrum van Aalst. Het gebouw was in een vorig leven een kleinschalig schoenfabriekje en bezat toen al een bepaald authentiek karakter dat de huidige uitbaters nog steeds weten te behouden en te combineren met een moderne B&B. Het gebouw in haar huidige staat is volledig aangepast aan haar nieuwe functie en voldoet aan alle kwaliteitseisen van haar gasten.
 

4 unieke kamers en jacuzzi, sauna …

4 unieke kamers en nog heel wat luxe daarbuiten verzekeren een aangenaam verblijf in Bed And Breakfast Aalsters Genot. De Oosterse kamer is geheel ingericht in een warme Oosterse stijl, de muziekkamer heeft muziek als vanzelfsprekend thema, de familiekamer heeft naast een tweepersoonsbed voor volwassenen ook nog eens een stapelbed voor kinderen en een grotere badkamer, en ten slotte is de romantische kamer ideaal voor koppels! Daarbovenop hebben de romantische en familiekamers een persoonlijk bubbelbad om heerlijk in te genieten. Ook buiten uw kamer valt er echter nog heel wat te genieten in de B&B: dit kan in de wellnessruimte.
 

Zaalverhuur incl. klank en lichtinstallatie

Ten slotte kan u ook gebruik maken van het beschikbare multifunctionele zaaltje voor uw vergaderingen, recepties en feesten. Deze zaal is de plaats waar wordt ontbeten, maar leent zich uitstekend voor tal van mogelijke evenementen! U hoeft zich overigens niet druk te maken om klank- en lichtinstallaties, deze zijn al aanwezig in de ruimte en staan klaar voor gebruik.
 
Voor meer info over de kamers, het zaaltje en de voorzieningen kan u een kijkje nemen op www.aalsters-genot.be, waar u ook de kamers kunt boeken. Met verdere vragen en opmerkingen kan u altijd terecht op het nummer 0468/24 74 84.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Bed And Breakfast Aalsters Genot een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews