Slagerij D'Haens

Openingsuren

Maandag 28/09 08:00 - 18:00
Dinsdag 29/09 08:00 - 18:00
Woensdag 30/09 08:00 - 18:00
Donderdag 01/10 GeslotenGesloten
Vrijdag 02/10 08:00 - 18:00
Zaterdag 26/09 07:30 - 17:00
Zondag 27/09 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Reeds 4 generaties lang is Slagerij D’haens een gevestigde waarde in het centrum van Aalst.

 

Uw specialist in ambachtelijke vleesbereidingen.

U kan er ondermeer terecht voor hun huisbereide speialiteiten waarvoor ze tot ver buiten Aalst bekend staan. Proef dus zeker hun eigen bereide witte- & zwarte trippen en boudin evenals hun paté van het huis, droge worsten, prépare en gehakt. Allen gemaakt volgens aloude traditionele recepten.

 

Ambacht dragen ze bij slagerij D’Haens hoog in het vaandel. In het verlengde daarvan bereiden ze voor u  nog vele andere huisgemaakte specialiteiten. Zo zijn de verschillende soorten frikandon van zowel vlees als gevogelte, kippenwit op verschillende wijzen, patés en wildpasteien, speciale droge worstjes, rosbief en varkensgebraad allen uitgegroeid tot echte klassiekers.

 

Kwaliteit van de puurste soort. 

Uiteraard kan u bij slagerij D’Haens steeds rekenen op hoogwaardig kwaliteitsvlees dat voor u steeds met uiterste zorg wordt geselecteerd. Zo vind u er steeds vers runds-, kalfs-, en varkensvlees terug. Alsook vind u er regelmatig verse paardenfilets, lamskoteletten en Ierse entrecote. Om het gamma volledig te maken kan u er ook terecht voor kip en kalkoen van de beste soort. 

 

Om u steeds van een superieure kwaliteit en afwisselend aanbod aan producten te kunnen voorzien streven ze bij slagerij D’haens naar een voortdurende opleiding. Zodat ze ten allen tijden up to date blijven over de laatste nieuwe kwaliteitseisen en trends in het bereiden van salades, stoofpotjes en charcuterie. 

 

Uw slagerij voor elk seizoen. 

Jaarlijks brengen ze bij slagerij D’haens twee folders uit waarin ze inspelen op het seizoen zoals de eindejaarsfeesten en zomerbarbecues.

 

Met de eindejaarsperiode stellen ze voor u volledige feestmenu’s samen gaande van het hapje tot aan het dessert. Maar ook de klassieke fondue en gourmet krijgen een feestelijke touch. Zo kan u samen met uw gasten zorgenloos genieten van spetterende feesten. 

 

In de zomerperiode kan er dan weer terecht voor een uitgebreid aanbod aan vers en overheerlijk barbecuevlees. Bovendien voorzien zij ook in zowel de sauzen, groenten als aangepaste pastasalades. 

 

Steeds klaar voor een snelle hap.

Geen zin om te koken en op zoek naar een snelle hap steeds bereid met de beste producten? Dan vindt u bij slagerij D’haens zeker wat u zoekt. dagelijks vindt u er ovenverse belegde broodjes (uitgezonderd op zaterdag) en maaltijdsalades. Hebt u liever een warme lunch, u heeft de keuze uit verschillende, in eigen huis bereide maaltijden en dagsoepen.

 

Zaakvoerder Kris D’haens en zijn team heten u van harte welkom en helpen u graag verder met uw culinaire vragen en wensen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Happy 2020 Petje Kris!... 9,5 Review door: Stefan
Bedankt voor de vriendelijke bed... 10 Review door: Marina
Beste wensen voor 2020.... 4,8 Review door: Greta
Topservice, steeds vers en goede... 10 Review door: Veronique
Doe zo verder!!!... 10 Review door: Patrick
fijn gerief... 8,1 Review door: Chris