Openingsuren

Maandag 12/04 08:00 - 18:00
Dinsdag 13/04 08:00 - 18:00
Woensdag 14/04 08:00 - 18:00
Donderdag 15/04 Gesloten
Vrijdag 16/04 08:00 - 18:00
Zaterdag 10/04 07:30 - 17:00
Zondag 11/04 Gesloten

Foto’s

Info

Reeds 4 generaties lang is Slagerij D’haens een gevestigde waarde in het centrum van Aalst.

 

Huisbereide specialiteiten

U kan er ondermeer terecht voor hun huisbereide speialiteiten waarvoor ze tot ver buiten Aalst bekend staan. Proef dus zeker hun eigen bereide witte- & zwarte trippen en boudin evenals hun paté van het huis, droge worsten, prépare en gehakt. Allen gemaakt volgens aloude traditionele recepten.

 

Ambacht dragen ze bij slagerij D’Haens hoog in het vaandel. In het verlengde daarvan bereiden ze voor u  nog vele andere huisgemaakte specialiteiten. Zo zijn de verschillende soorten frikandon van zowel vlees als gevogelte, kippenwit op verschillende wijzen, patés en wildpasteien, speciale droge worstjes, rosbief en varkensgebraad allen uitgegroeid tot echte klassiekers.

 

Kwaliteitsvlees

Uiteraard kan u bij slagerij D’Haens steeds rekenen op hoogwaardig kwaliteitsvlees dat voor u steeds met uiterste zorg wordt geselecteerd. Zo vind u er steeds vers runds-, kalfs-, en varkensvlees terug. Alsook vind u er regelmatig verse paardenfilets, lamskoteletten en Ierse entrecote. Om het gamma volledig te maken kan u er ook terecht voor kip en kalkoen van de beste soort. 

 

Om u steeds van een superieure kwaliteit en afwisselend aanbod aan producten te kunnen voorzien streven ze bij slagerij D’haens naar een voortdurende opleiding. Zodat ze ten allen tijden up to date blijven over de laatste nieuwe kwaliteitseisen en trends in het bereiden van salades, stoofpotjes en charcuterie. 

 

Slagerij Aalst

Jaarlijks brengen ze bij slagerij D’haens twee folders uit waarin ze inspelen op het seizoen zoals de eindejaarsfeesten en zomerbarbecues.

 

Met de eindejaarsperiode stellen ze voor u volledige feestmenu’s samen gaande van het hapje tot aan het dessert. Maar ook de klassieke fondue en gourmet krijgen een feestelijke touch. Zo kan u samen met uw gasten zorgenloos genieten van spetterende feesten. 

 

In de zomerperiode kan er dan weer terecht voor een uitgebreid aanbod aan vers en overheerlijk barbecuevlees. Bovendien voorzien zij ook in zowel de sauzen, groenten als aangepaste pastasalades. 

 

Belegde broodjes, maaltijdsalades, dagsoepen

Geen zin om te koken en op zoek naar een snelle hap steeds bereid met de beste producten? Dan vindt u bij slagerij D’haens zeker wat u zoekt. dagelijks vindt u er ovenverse belegde broodjes (uitgezonderd op zaterdag) en maaltijdsalades. Hebt u liever een warme lunch, u heeft de keuze uit verschillende, in eigen huis bereide maaltijden en dagsoepen.

 

Zaakvoerder Kris D’haens en zijn team heten u van harte welkom en helpen u graag verder met uw culinaire vragen en wensen.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Gefeliciteerd met de goede dien... 10 Review door: Prosper
Prettige Eindejaarsfeesten... 9 Review door: François
proficiat... 8 Review door: De Wolf Marc
Vele warme kerstwensen rnmar... 10 Review door: Marleen
Een super team altijd correct en... 10 Review door: Helena
Happy 2020 Petje Kris!... 9,5 Review door: Stefan