Droogkuis Hofman

Openingsuren

Maandag 06/02 13:00 - 18:00
Dinsdag 07/02 09:00 - 18:00
Woensdag 08/02 09:00 - 18:00
Donderdag 09/02 09:00 - 18:00
Vrijdag 10/02 09:00 - 12:3013:30 - 18:30
Zaterdag 11/02 Gesloten
Zondag 05/02 Gesloten

Foto’s

Info

Droogkuis Hofman

Bij Droogkuis Hofman in Aalst kan u terecht voor het reinigen van kledij, dekbedden, dekens, gordijnen, tapijten, leder en daim. Als lid van Federatie van de Belgische Textielverzorging staat droogkuis Hofman garant voor een professionele service. De droogkuisdienst te Aalst besteedt bijzondere aandacht aan het ontvlekken en de afwerking van uw kledij en zorgt indien gewenst voor de thuisbezorging van uw proper wasgoed.
 

Reinigen kledij

Droogkuis Hofman te Aalst laat u de voordelen van droogkuis ervaren. Breng uw kledij binnen voor droogkuis en wees verzekerd van een minimaal krimprisico, lastige vlekken die verdwijnen en ervaar hoe uw kledij langer meegaat.
 

Reiniging daim

Kledingstukken in daim zien er mooi uit en voelen leuk aan, maar na een tijdje wordt daim hard en krijgt u er lastige vlekken in. Droogkuis Hofman zorgt voor een vakkundige reiniging.  
 

Reiniging leder

Leder is een natuurlijk product, dat onderhouden en gereinigd moet worden om zijn schoonheid te behouden. Een correcte reiniging van uw lederen object zal ervoor zorgen dat u langer van een mooie lederen look kan genieten.
 

Tapijtreiniging

Heeft u gemorst op uw tapijt? Of zijn er vlekken op uw tapijt ontstaan door vuile schoenen? Droogkuis Hofman staat in voor het reinigen van uw tapijten, zodat alle onzuiverheden deskundig verwijderd worden.
 

Reinigen gordijnen

Droogkuis Hofman is gespecialiseerd in het krimpvrij reinigen van gordijnen en overgordijnen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Droogkuis Hofman een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond