PADEG Computers

Openingsuren

Maandag 08/03 GeslotenGesloten
Dinsdag 09/03 10:00 - 18:00
Woensdag 10/03 10:00 - 18:00
Donderdag 11/03 10:00 - 18:00
Vrijdag 12/03 10:00 - 18:00
Zaterdag 13/03 10:00 - 17:00
Zondag 14/03 GeslotenGesloten

Info

Padeg Computers richt zich op zowel de professionele wereld als de particulieren

Padeg Computers bied je een actuele selectie van hard- en software aan en dit aan een correcte prijs-kwaliteit garantie. Zij engageren hun om de uitgekozen producten meestal uit hun voorraad te leveren. Kan je toch een product niet vinden, geen nood, bij Padeg Computers kunnen ze dit op een korte termijn bestellen en leveren. 
 

Service

Als je een nieuwe aankoop overweegt dan ben je bij Padeg Computers aan het juiste adres. Samen begeleiden zij je naar de juiste aankoop. Ze staant garant om correct advies te geven en om concrete hulp te bieden bij al je vragen. Heb je problemen met je computer, dan hebben zij uit ervaring geleerd dat je best eerst een afspraak maakt om eens langs te komen. Zo kunnen zij in een korte tijdspanne een juiste diagnose stellen en je alvast een idee geven van de kosten die er aan verbonden zijn. Padeg Computers probeert je steeds zo vlug mogelijk te helpen maar sommige reparaties en updates vergen nu eenmaal wat meer tijd in beslag. 
 

Webshop 

Aankopen via de webshop kunnen direct online betaald worden. Indien de goederen op stock zijn worden deze binnen minimum 3 werkdagen bij jouw thuis geleverd. Je kan ook de keuze maken om je bestelling te komen afhalen bij Padeg Computers zelf. Jij maakt zelf de keuze die jou het beste past. Zijn de goederen niet voorradig, dan moet je er rekening mee houden dat de leveringstermijn een beetje langer kan duren. Er wordt allesinds dagelijks hard gewerkt om iedereen zo snel en correct mogelijk verder te helpen. Je wordt steeds via mail of sms op de hoogte gebracht. Neem zeker ook eens een kijkje op hun website voor meer informatie: http://padeg.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief