Info

Levering aan horeca, bedrijven, kantoren, scholen …

Dit rasecht familiebedrijf werd opgericht in 1888 en is ondertussen aan de 3e generatie specialisten in drankenhandel toe. Wij hebben dus zeker de nodige ervaring om snel en flexibel aan alle wensen van onze klanten te voldoen!

Groothandel

Wij zijn een klein- en groothandel gespecialiseerd in levering van drank en versnaperingen aan horeca, bedrijven, kantoren en scholen. Wijnen, alcoholische dranken, geschenken, biermanden, frisdranken, limonades, maar ook versnaperingen (voor bij de koffie, chips …) kunnen in onze groothandel besteld worden.

Bovendien helpen wij u graag bij het leveren en uitladen van de bestelde producten zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken! Gelieve wel 24u op voorhand uw bestelling te plaatsen, dan kunnen wij deze zo snel mogelijk leveren in overeenstemming met uw planning.

En kleinhandel

Voor particulieren staan wij ter beschikking met een zeer uitgebreid gamma bieren, streekbieren, frisdranken, wijnen en sterke dranken. Alsook kan u voor geschenkmanden in onze drie drankencentrales terecht te Aalst, Meerbeke (Ninove) en Moerbeke (Geraardsbergen).

 

 

Het team Van Drankenshop Aalst Drinks heet u welkom.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief