Markant - Vanassche bv Reclamebedrijf

Info

Markant-Vanassche geeft jou de reclame die je nodig hebt

Reclamebureau Markant-Vanassche zorgt er als reclamebedrijf voor dat jouw reclame overal te zien zal zijn. Zij hebben alles in huis om je bedrijfsnaam en gegevens te etaleren volgens jouw persoonlijke smaak en wens. 
 

Reclameborden & Stoepborden

Reclameborden hebben een brede toepasbaarheid. Je kan bijvoorbeeld denken aan bedrijfspanden, op sportvelden en bouwlocaties. Een reclamebord ziet Markant-Vanassche als een effectieve manier om je bedrijf onder de aandacht van de mensen te brengen. Je kan het aanzien als een grote visitekaart voor je bedrijf. De eerste indruk is namelijk van het grootste belang. Stoepboerden bestaan in vele uitvoeringen en maten. Zo heb je namelijk de klassieke A-vorm modellen met openklapbare UV-bestendige plexi-houder waarin posters snel kunnen gewisseld worden. 
 

Stickers & Magneetstickers

Markant-Vanassche realiseert stickers aan een hoge kwaliteit, in elk gewenst formaat of vorm en in alle denkbare kleuren. Kwaliteit voor binnen- of buitengebruik of voor tijdelijk gebruik bij korte acties. Door de ontwikkeling van nieuwe technieken is het fullcolor printen steeds makkelijk en toepasbaar geworden. Het is mogelijk om op verschillende denkbare materialen, kleurrijke afbeeldingen te printen. Magneetstickers kan je niet alleen op je koelkast gebruiken, maar natuurlijk ook op je auto. Gebruik jij je auto ook nog voor andere doeleinden dan voor je bedrijf, of je wilt liever geen vaste reclame maken, dan bieden de magneetstickers de toekomst voor jou. 
 

Gevelborden in plexiglas & Glasfoliën

De gevelborden met jouw bedrijfsnaam en logo wordt uitgevoerd in plexiglas en gemonteerd op metalen steuenen op elke centimeter van de muur. De belettering of logo kan uitgevoerd worden in etch-folie en dat al dan niet gecombineerd met volle kleuren. Een full print is uiteraard ook altijd mogelijk bij Markant-Vanassche. Er wordt ook veel gebruik gemaakt van de ramen van een pand. Raamdecoratie is een mooie en tegelijkertijd praktische aanvulling voor een verzorgde gevel. Het speciale etchedglass folie creeërt wel het effect van gezandstraald glas. De folie is anti-doorkijk maar wel lichtdoorlatend. De glasfolie is in vele soorten en uitvoeringen te verkrijgen.
 

Spandoeken & Werfpanelen

Een spandoek is een ideale manier om een product, vereniging of aanbieding te promoten. Zeker omdat een spandoek licht van gewicht is en zo dus minder ruimte inneemt voor opslag en relatief eenvoudig is te monteren. Markant-Vanassche kan spandoeken leveren geheel naar jouw wens dat kan gaan van een simpele tekst tot een full-color print. Aankondigingen van projecten worden als grote reclamepanelen uitgevoerd. Naast full-color print kan er ook gecombineerd worden met snijletters in volle kleuren. 
 

Voertuigbelettering & Displays

Autoreclame is daarom bij uitstek geschikt om de naamsbekendheid van je zaak te vergroten, en het kan ook dienen om aandacht te vestigen op bepaalde acties. De reclame kan variëren van een paar letters tot full color foto's. De autoreclame wordt door Markant-Vanassche ontworpen in overeenstemming met jouw wensen en met de uitstraling van jouw bedrijf. Voor meer informatie en visuele voorbeelden van reclame kan je surfen naar http://www.markantreclame.be/

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Markant - Vanassche bv Reclamebedrijf een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond